Маргарита Михнева: „Не гледам Биг Брадър, за да не разпозная себе си!”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Маргарита Михнева: „Не гледам Биг Брадър, за да не разпозная себе си!”
04.04.2010
На Велики четвъртък, както обикновено, след лайф на Биг Брадър, „Шоуто на Иван и Андрей” бе абсолютно на живо. В студиото бяха поканени четири забележителни персони от дамски произход, тъй като всички те имат нещо общо с жените в семейното риалити. Това бяха устатата журналистка Маргарита Михнева, „Мис Плеймейт 2009” – Златка Димитрова, известна като „черната Златка”, поп-фолк фурията Бони, както и вдовицата на Дими от „Сленг”, ПР и ТВ водеща, ослепителната Ива Екимова. Те направиха дисекция на последните събития от Къщата на „Биг Брадър Фемили”.

„Дамата с рентгеновите очи” Маргарита Михнева изрази мнение, че всички ние сме част от тези хора, които са се подложили на този експеримент, но просто не сме достатъчно искрени. „Хората се предпазват чрез лъжата от истината!” – добави още тя. Смелата журналистка бе искрена за страховете си по отношение на Биг Брадър: „Не гледам Биг Брадър, за да не разпозная себе си!”.

Водещата на предаването „По-добре късно, отколкото никога” – Ива Екимова, бе в тотален противовес с тезата на Михнева, тъй като тя е твърдо убедена, че семействата в Къщата не са представителна извадка на обществото. Тя с възмущение разглеждаше събитията около разглезената танцьорка Елеонора от семейство Качанови и бе категорична: „Елеонора е сбъркана жена!”. Ива, която съвсем сама съчетава кариерата и гледането на дете, защото е преживяла загубата на любимия, обяви, че е взела сериозно решение за живота си: „Реших да бъда искрена!” – каза уверено тя.

От своя страна Бони зае позицията на „будната съвест” на българина. Тя посъветва да се взима пример от случващото се в „Биг Брадър Фемили”, защото независимо дали си известен или не може да попаднеш в същата ситуация.

Сексапилната Златка пък прояви силна загриженост за устоите на семейство Качанови. В ролята си на морализатор, тя отказа да приеме „датския принц” Николай в живота на Елеонора. „Не одобрявам, че Николай влезе в Къщата, защото ще развали едно семейство!” – възмутено обяви изкусителката. По нейно мнение всички в Къщата са „простаци и селяни”.

Акцент в разговора бяха и различните разбирания между поколенията. Гласът на мъдростта в лицето на Маргарита Михнева се намеси: „Неизбежен е конфликтът на поколенията!”. Тя определи повечето хора в Къщата и особено младите като асоциални, съдейки по тяхната работа и образование. Според нея възрастните имат същност, докато младите светят с отразена светлина. Михнева иронизира и себе си: „Аз съм като стара лачена чанта във вашето студио!” – пошегува се тя, сравнявайки се с останалите, по-млади от нея, събеседнички.

Водещите Иван и Андрей едва удържаха темпераментните си събеседнички, които се впуснаха в разпален разговор. При наличието на толкова много жени, събрани на едно място, нямаше как да не станем свидетели и на хапливи нападки между тях. В студиото протече известно електричество между Ива Екимова и Златка, както и между Ива Екимова и госпожа Михнева. Противно на очакванията в подобна доминиращо женска обстановка, до края на разговора дамите започнаха да се разбират и дори бяха на едно мнение по някои теми.

Въпреки че още не е дошъл напълно сезонът на дините, в петък Иван и Андрей ще посрещнат в студиото си провокативната поп-фолк звезда Галена. Заедно със нея гост ще бъде и Атанас Велков, известен още като Маг Наско, който ще разбули мистиката около овладяването на космическата енергия чрез така наречените „рейки”. Той ще покаже и метод, с който сами да можем да проверяваме в кое кътче от дома ни има лоша енергия.

Гледайте „Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg