Ренета Инджова и Радина Червенова в „Станция Нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ренета Инджова и Радина Червенова в „Станция Нова”
03.04.2010
„Може ли да има приятелство между бедни и богати?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Дим Дуков и Джена – поп-фолк певица. Срещу тях на ринга ще застане Ивайло Караньотов – съпруг на Аня Пенчева, треньор по мотокрос

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което ще разговарят с бившия премиер Ренета Инджова.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат семейството на Коко Каменаров и Радина Червенова, също и Наталия Гуркова. Ще гостува и фотографката Велислава Каймаканова, която ще покаже собствен дизайн и изработка на великденски яйца тип “Фаберже”.

В новото дамско ток шоу „Защо не млъкват жените?” с водещи Вихра и Даниела ще видим поредните 12 млади фризьори от риалитито „Топ прически”, които се борят за голямата награда с жури от Стилист Капанов, Григор Кюлев – Гого и гост-звезда.

Във втората част на шоуто ще бъдат обсъдени теми, породени от „Биг Брадър фемили”. В дискусията ще се включат гости, които имат нещо общо помежду си. Този път това са актриси, които няма да млъкнат на тема изневяра: Касиел Ноа Ашер, Жанет Иванова, Надя Конакчиева и Виолета Марковска.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg