"На 4 очи” с Роберт Янакиев, Кирил Маричков, Тити Папазов и ДесиСлава

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"На 4 очи” с Роберт Янакиев, Кирил Маричков, Тити Папазов и ДесиСлава
03.04.2010
Помните ли рекламата с главен герой Данчо? Как живее Данчо днес – побеждава ли кризата или кризата побеждава него, има ли жилищен кредит и успява ли да го плаща? Радва ли се на управлението на ГЕРБ или вече го псува? Актьорът Роберт Янакиев, който е и директор на театър „Възраждане” гостува на Цветанка Ризова. Кино, театър или телевизия, психотрилър или комедия, главна или второстепенна роля, холивудски суперхит или турски сериал… – отговорите навръх Великден.

Само икономическа ли е кризата у нас, коя партия най-грижовно отглеждаше в годините на прехода днешния октопод, ще издържи ли Бойко Борисов? – Отговорите ще се опитат да дадат Кирил Маричков и Тити Папазов.

Последният гост в предаването “На 4 очи” ще бъде Десислава. Тя ще седне срещу водещата Цветанка Ризова веднага след Тити Папазов и Кирил Маричков. Певицата ще разкаже за живота, за греховете, за вярата, успехите и мечтите си.

Десислава искрено се възхищава на водещата на Нова телевизия и е щастлива, че ще гостува при нея именно на Великден, един от най-хубавите празници.

„Винаги съм харесвала Цветанка Ризова и съм гледала предаването й. На мен ми идва малко сериозно, но ще се радвам хората да ме видят и в по-различна светлина.” – сподели Десислава.

„Много харесвам Десислава. Тя е естествена и положителна и искам точно с такъв човек хората да бъдат по празниците” – коментира избора си Цветанка Ризова.

Какво ново ще научим за една от най-обичаните певици – Десислава и ще сподели ли подробности за предстоящия ú албум, ще стане ясно в “На 4 очи” с водещ Цветанка Ризова, в неделя от 17:45 часа по “Нова телевизия”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg