Драмите на любовта и завистта продължават в Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Драмите на любовта и завистта продължават в Big Brother Family
01.04.2010
Идва ли принцът от Дания?…

Ще дойде ли наистина принцът от Дания за красивата Елеонора? Това се питаме всички, а отговорът ще получим утре вечер в Big Brother Live.

Видяхме драматичната изповед на велинградската хубавица в понеделник, когато тя разказа за прибързаното си обвързване със съпруга си Давид. Тя постави под съмнение бащинството му и го заплаши, че е взела генерално решение за живота си след излизането й от къщата.

Елеонора призна за Николай – мъжът, който живее в Дания, който й подарява шармантен пръстен и букет от 100 рози. Същия той е отправил предложение да я вземе при себе си заедно с дъщеричката й Анжелина.

Тъй като майката на Елеонора не можа да каже много, сега Николай идва от Копенхаген, за да разберем лично от него дали наистина е готов на сериозни стъпки. От кого е детето със сините очи? Ще чуем ли най-накрая мъжкия глас на Давид и как ще се развие драматичната история на семейство Качанови? Предстои да разберем в четвъртък вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Най-щастливото семейство в къщата…

Утре по време на Big Brother Live ще се проведе и конкурсът за най-щастливо семейство в къщата. Съдбата на фалшивите двойки Цветанови и Бенчеви зависи от него. За да е успешна тайната им мисия, те не трябва да попадат на последните места в класацията.

Истинската съпруга на избухливия ботевградчанин Цветелин от понеделник

е в общата къща. Сега той не се притеснява от манипулации и много по-добре се справя с ролята си в тайната им мисия. Цветелин отказа да целува бившата си жена Ива докато Ванеса не беше при него, за да не си извади съпругата му погрешни заключения и това да се отрази на брака и взаимоотношенията им.

Ели Кузмова обаче има съмнения за отношенията на една от двойките с тайна мисия – Цветелин и Ива. Тя открито ги нарича мисионери и е сигурна, че двамата са поставени лица – артисти, завършили ВИТИЗ. Наложи се Цветелин и съучастникът му по мисия Светлин да изграждат нова стратегия, за да не провалят задачата си малко преди края й.

Как ще оценят съквартирантите изпълнението на мисионерите?

Какво ще се случи и при какви условия ще останат в къщата, ако спечелят мисията си, всичко това утре вечер…

Какви реакции ще предизвика у Ванеса видеото, в което голямата й любов Светлин прави тежки признания за времето, в което те са били заедно? Видяхме в понеделник как Светлин успокоен, че камерата на организаторите по време на кастинга не записва, споделя, че много пъти е изневерявал на Ванеса и е бил с нея, защото му е било удобно. Ще променили това видео чувствата на Ванеса към илюзията от детството й Светлин?

А как ще реагира Цветелин, когато разбере, за разкритията на екипа и за това, че Светлин и Ванеса са били интимни по време на брака й с Цветелин?

Какво друго се случва в къщата?

Войната на брюнетките…

Междувременно в къщата се заформя война между двете най-големи красавици. Давид отново беше нападнат заради това, че не е защитил жена си от обидите на майка му в къщата. Велинградската дива има сериозни поддръжници в лицето на някои от мъжете в къщата. Цветелин не е съгласен, че „една от най-големите красавици в България е с един от най-големите смотаняци”. Симпатиите на русенеца Стоян към Елеонора вчера сутринта станаха повод за разправия с половинката му Мария, а по-късно вечерта прераснаха в сериозен скандал.

Мария се дразни, че мъжете боготворят Елеонора и с викове се опита да отстоява своята позиция. Срещу трима заслепени мъже, обаче, русенската Анелия се оказа безсилна и това я разстрои до плач. Гордост, ревност, завист, обиди, тежки признания и самодоволен триумф гледайте във войната, която се заформи между двете жени с най-голямо самочувствие в къщата на Big Brother Family. А защо не и един конкурс Мис Big Brother, който да реши споровете?

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg