Уникални певици на сцената на „България търси талант”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Уникални певици на сцената на „България търси талант”
01.04.2010
Утре вечер в „България търси талант” зрителите на bTV ще видят изключителни изпълнения.

Сред тях е представянето на деветгодишната Елисавета от Варна. Детето с уникален глас ще вдигне публиката в залата с невероятното си изпълнение на „Вода” на Елица и Стунджи.

Освен нея страхотни певчески данни ще демонстрира и възпитаничката на Класическата гимназия Александра Александрова.Тя ще покори публиката с представяне на сръбската песен „Молитва”, която преди три години покори Евровизия. Освен певчески таланти шоуто ще покаже и най-фалшивото изпълнение на парчето „Relax” на Мика.

Истински фурор ще предизвикат и двама гадатели. Единият от тях предрече поредна шампионска титла за Левски, а другият трябваше да се справи с поставена от Любен Дилов -син задача. Какво обаче се случи – ще стане ясно в епизода. В него илюзионистът Росен Димитров ще покаже ефектен номер против тютюнопушенето, в който ще пали цигарите си от въздуха.

В епизода във вторник Хилда Казасян ще застане очи в очи с „най-силната” жена в България - Величка Стоянова. Двете ще премерят сили в теглене на кола, след което Величка ще предизвика Любен Дилов-син на дуел по канадска борба. Фурор сред журито и публиката ще предизвика и перничанката Николета Станойкова. Хеви-метъл фенката ще демонстрира невероятния си певчески талант въпреки забраната на майка си да пее. Николета ще изненада всички с изпълнението си на един от най-големите хитове на Бионсе.

На сцената на шоуто ще се изявят още имитаторка на Софи Маринова, както и аниматор със странен талант, който имитира заколение на прасе, както и участник, изпълняващ „загадъчния танц” „Полетът на орела”. Тези и други невероятни таланти – понеделник и вторник от 21.00 часа в „България търси талант” по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg