Извънредни новини: Първо семейство напусна Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Извънредни новини: Първо семейство напусна Big Brother Family
01.04.2010
Първо семейство напусна Big Brother Family. Семейство Леомани напусна къщата веднага след лайфа късно в петък. Изнервен от условията на живот в Big Brother Family, капризният италианец прояви ориенталски характер и застави Кристяна и Вивиен да прекратят участието си в предаването.

Още преди влизането, претенциите, които проявиха Леомани, достигнаха своя връх. Массимо вдигна грандиозен скандал на Big Brother заради парите, които получава семейството му. Въпреки, че бяха определени за най-заможни сред съквартирантите, „италианците” не престанаха да недоволстват от размера на месечното им възнаграждение. 2500 лева изглеждаха на Массимо достойна сума за ден или най-много за седмица. Свикнали на луксозен и разточителен живот, Леомани не се и замислиха за какво могат да похарчат парите си, докато са в къщата. Те просто искаха да ги притежават, при това колкото се може повече.

По време на лайфа, в който участваха родителите на Ива, Цветелин и Ванеса, Леомани сътвориха грандиозен скандал, в който Массимо крещеше, заплашваше и обиждаше. Това доведе до крайното решение на Big Brother да им позволи да напуснат къщата, с което създаде прецедент във формата.

На излизане от къщата Массимо обиждаше продуцентите и хора от екипа. Нагруби съпругата си, която се разплака в колата на тръгване от къщата на Big Brother Family. Италианецът се интересуваше само от това да получи парите си, заяви, че не се интересува от това, че нарушава правилата и пожела самостоятелна кола, с която да пътува. Скандалът и високият му тон разстроиха и малката Вивиен. Массимо грубо издърпа от ръцете й личните си вещи, които разпиля пред пуснатите фарове на колата, за да провери дали нещо не липсва.

Цялата ситуация постави Кристияна в изключително неудобно положение. След първоначалния шок тя започна да се извинява на екипа за поведението на съпруга си. Массимо категорично отказа да гостува в студиото на Иван и Андрей, където изгонените съквартиранти ще дават първите си интервюта.

Кристияна предположи, че тази нощ Массимо ще прекара в казиното на някой хотел, където ще се донапие и ще похарчи голяма сума пари. По-късно разбрахме, че той е хванал такси и е отпътувал за Варна.

Сбъднатите мечти понякога носят най-много сълзи. Така завърши участието си в Big Brother Family едно българо-италианско семейство, което не успя да намери път към себе си. Мечтата на Кристияна да събуди в Массимо бащински чувства и да даде шанс на дъщеря си да прекара време със своя баща, завърши със сълзи, но не от радост.

Иван и Андрей посрещнаха първото семейство, напуснало Къщата на „Биг Брадър Фемили”

Кристина и Массимо Леоманни, заедно със своята дъщеричка Вивиан, бяха единственото семейство в Къщата с чуждестранен представител. След като удари съпругата си пред очите на невръстната си дъщеричка и цяла България, невъздържаният италианец сам пожела той и семейството му да напуснат Къщата.

Видимо той бе и под въздействието на голямо количество алкохол.

Като причина за това свое дръзко решение, темпераментният съпруг изтъква вчерашната мисия на съквартирантите, чийто неуспех доведе до намаляване на общия бюджет на участниците. Парите се оказаха по-важни от славата и оставането в семейното риалити за Леоманни.

Екипът на вечeрното шоу на Иван и Андрей веднага се ангажира със събитието и покани в студиото си решилото да напусне къщата семейство. Водещите направиха ексклузивно интервю с Кристияна и нейната дъщеричка, както и продуцента на „Биг Брадър Фемили” – Ники Николов.

Самият Массимо не бе в състояние да се яви пред екрана. Видимо съпругата му бе доста разстроена от случилото се. Разочарованието й идва от това, че не е успяла да събуди бащинското чувство у Массимо, каквато е била мотивацията й да влезне в Къщата.

По-рано гости на Иван и Андрей бяха четири популярни дами. Една от тях, фолк певицата Сашка Васева призна, че харесва гърдите на еротичната Анжелика, но не би стигнала до крайности с жена. Според нея животът в Къщата е отражение на реалния такъв, защото и ние имаме правителство и управляващи, каквато е и ролята на Големия брат в Къщата.

Сексапилната манекенка Венета Харизанова пък сравни интелигентността на участниците с нула.

Естрадната певица Стефка Берова сподели, че подобен на Массимо италианец й е предлагал брак, но тя е отказала, тъй като е бил „нисък, черен, дребен и не знае български”.

Писателката и певица Ваня Щерева, противно на очакванията каза, че е фен на „Биг Барадър Фемили” с репликата: „Толкова е отвратителен, че чак е интересен за гледане!”

Тя определи по-скоро като „безнадежден дом”, отколкото като „образцов дом”, Къщата на „Биг Брадър Фемили”. „Портокаловото момиче” смята, че този социален експеримент не е отражение на реалния живот и не доумява липсата на положителен герой в него.

В първия ден от следващата седмица „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде отново на живо. Коментатори на „Биг Брадър Фемили” ще бъдат актрисата, която е била в Къщата на „Вип Брадър” – Катето Евро, манекенката Никол, станала известна с игрите от предаването „На кафе”, която вече свързваме с прогнозата за времето по Нова телевизия, журналистката Мира Добрева, която последно нашумя с участието си в танцувалното шоу „Вип денс” и фолк певица със завидно чувство за хумор – Емануела.

„Шоуто на Иван и Андрей” – гледайте всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg