Сашка Васева, Венета Харизанова, Стефка Берова и Ваня Шерева имаха какво да кажат

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Сашка Васева, Венета Харизанова, Стефка Берова и Ваня Шерева имаха какво да кажат
31.03.2010
Петъчното издание на „Шоуто на Иван & Андрей” се излъчи на живо. Двамата водещи бяха в компанията на четири популярни дами, които коментираха развоя на събитията в “Биг Брадър Фемили“.

Едната от тях е фолк певицата Сашка Васева, която разказа как се чувства жена, която е бита от мъжа си.

Сексапилната манекенка, снимала се за „Плейбой”, Венета Харизанова познава бившата съпруга на Цветелин – Ива и разкаже неща от кухнята на семейството на Ива и Цветелин отпреди.

Естрадната певица Стефка Берова се яви от по-зрялата позиция на жена, живяла 20 години със съпруг, който е две години по-малък от нея, също като Ели и Веселин Кузмови от Къщата на „Биг Брадър Фемили”.

Друга важна причина за поканата на това разискване на госпожа Берова е, че е получавала предложение за брак от италианец и може би може да обясни по-вещо поведението на италианеца Массимо от семейство Леоманни в Къщата.

Точният език на писател на Ваня Щерева внесе допълнителна критичност в хапливите коментари на женския квартет. Тя беше в ролята на критик на семейното риалити и коментира интелигентността на „образцовите семейства” в Къщата и изобщо съществуват ли такива и извън нея.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg