Big Brother - само истината!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother - само истината!
31.03.2010
От следващата седмица, новo предаване ще допълни форматa на Big Brother Family. „Big Brother Family – истината” ще е ексклузивно и интересно шоу, в което всички семейства от къщата ще бъдат изправени пред детектор на лъжата.

Този експеримент вече е правен и в други сезони на риалитито. За първи път в България това беше направено в трети сезон на Big Brother. Това беше една от най-интересните и забавни мисии, които разкриха неподозирани характери на съквартирантите и свалиха маските им. Именно затова продуцентите решиха да направят едно отделно шоу, като част от Big Brother Family, в което участниците да разкрият своите самоличности.

Big Brother season 8 UK е пожънал огромен успех. Там обаче всички участници са отговаряли сами за себе си, докато в Big Brother Family, семействата ще застават рамо до рамо пред детектора, за да отговорят на всякакви въпроси и да повдигнат завесата на своята връзка.

Въпросите, на които участниците ще трябва да отговарят са три типа:

Въпроси за двойката – Всяка двойка има своите странни, тъмни или скрити страни, с тези въпроси ще научим повече за отношенията на двойката в къщата и извън нея.

Въпроси за децата им – Тези въпроси имат за цел да разберем как семействата отглеждат децата си, как комуникират, колко са важни децата за тях и как се грижат за тях.

Въпроси за семейните отношения - Какви са семейните им ценности, в какви отношения са с роднините на половинката си, харесват, обичат или мразят някои от семейството ще стане ясно тук!

Семействата ще отговарят заедно един след друг на въпросите в студиото, като в първи кръг всеки от тях трябва да отговори на по 3 въпроса, а наградата тук е 1500 лв. Следва втори кръг, където срещу 5 искрени отговора от мъжа и жената, семейството ще печели може би най-важната награда – спасяване от номинации.

Схема на въпросите и наградите:

1 кръг – 6 въпроса- 1500 лв.

2 кръг – 5 въпроса – имунитет от номинации

3 кръг – 4 въпроса – 10 000 лв.

4 кръг – 3 въпроса – 20 000 лв.

5 кръг – 2 въпроса – 30 000 лв.

6 кръг – 1 въпрос – 50 000 лв.

Ако някой от двамата не каже истината и излъже на въпрос – той отпада, а партньорът му остава в играта, но играе за половината от определените награди.

Съквартирантите ще отговарят пред свои роднини, поканени като гости в студиото – роднините също участват в играта, те имат достъп до паник бутон, с който дават право на участника да не отговаря на избран от тях въпрос, ако той е крайно неудобен или шокиращ.

Водещ на „Big Brother - истината” ще е Витомир Саръиванов, шоуто стартира на 3 април и ще се излъчва всяка събота от 20:00 с продължителност два часа.

Мисия „Дълга целувка за лека нощ”

Big Brother организира на съквартирантите мисия за най-романтична целувка. Всяко семейство има своята песен и когато я чуе, трябва да започне да се целува. Двойката не трябва да отлепва устни, докато продължава мелодията. Ако усети и съвсем малка нотка на фалш, Big Brother ще накаже съквартирантите с процент от месечния им бюджет. Това поставя месечните заплати на семействата под опасност, защото парите им зависят от успешното изпълнение на две мисии – „Оковите на любовта” и „Целувката за лека нощ”. Кое ще надделее – любовта или финансовата изгода?

За първи път от началото на тайната им мисия Ива и Цветелин трябваше да се целуват пред останалите съквартиранти. Задачата сериозно ги притесни. Двамата направиха всичко възможно да се измъкнат, с риск да загубят парите си и да провалят и тайната си мисия. Хрумваха им абсурдни варианти – от това, че не могат да се целуват и ги е срам от останалте, до измислянето на сериозна болест като аргумент. Цветелин отказа да целува страстно бившата си жена, защото кадрите ще бъдат излъчени веднага на настоящата му съпруга – Ванеса.

Съквартирантите вече се съмняват дали те наистина са двойка.

Ще успеят ли да опазят тайната си?

Ще бъдат ли по-внимателни или ще продължат взаимните им обвинения?

Ще се справи ли Ива с ролята да „замазва”всички изцепки на избухливия Цветелин?

На живо с майки и свекърви…

Поредната изненада в Big Brother предстои утре вечер. Димитрина – майката на рецепциониста – кученце Давид ще влезе в къщата заедно с малката му дъщеричка. Жената е готова на всичко, за да спаси сина си от зависимостта, която изпитва към половинката си Елеонора. 19-годишната колекционерка на ботуши и свекървата имат сериозни конфликти. Последната надежда на майката на Давид е да разкаже историите, които синът й и Елеонора имат, за да чуе той мнението на другите съквартиранти. Защото Елеонора го е зомбирала и го кара да мисли, че майка му е луда.

Каква ще е реакцията на нищо неподозиращите Елеонора и Давид?

Какви истории ще чуем от Димитрина?

Предстои да разберем…

Това е само част от сюрприза на вечерта. Майките на участниците в тайната мисия Ива, Цветелин, Ванеса и Светлин са поканени в студито за коментар. Идеята на продуцентите за размяна на съпруги ще бъде коментирана на живо от техните родители, което ще гарантира грандиозно шоу. Няма да минем без нападки и обвинения, но със сигурност ще чуем и неизказани мотиви за поведението на агресивния Цветелин, жената готова на всичко заради детето си – Ива, младата съпруга Ванеса и любовта на живота й Светлин. Защото майките са тези, които познават децата си най-добре и са готови на всичко, за да ги защитят!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg