Иван & Андрей показаха първия секс в къщата на „Биг Брадър Фемили”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Иван & Андрей показаха първия секс в къщата на „Биг Брадър Фемили”
31.03.2010
Днес в „Шоуто на Иван & Андрей” ще гостуват известната нумероложка Нели Мицева, която позна победителя от VIP Brother 2 – Христина, гледачката на карти Таро – Людмила Захариева и астрологът Георги Терзиев.

Те ще прогнозират кое семейство ще спечели „Биг Брадър Фемили”. По-късно в студиото ще се появи Таня Боева, която ще представи новия си албум „Лоша терапия” и ще изпълни едноименната песен към него. Освен това, певицата ще покаже снимки от еротична фотосесия за мъжко списание.

Вчера в шоуто четири членно жури, съставено от критичната Люба Кулезич, шармантния Азис, красивата дама от редиците на „Атака” – Калина Крумова, както и комедийната актриса Латинка Петрова, коментираха началото на “Биг Брадър Фемили“.

От шоуто стана ясно, че Люба Кулезич е имала връзка с по-млад от нея мъж. Калина Крумова е родила на 17 години също като Ванеса, но не намира нищо нередно в това и дори казва, че е предпочела да роди дете, вместо да се напива по дискотеки.

35–годишният брак на Латинка Петрова и нейния съпруг много наподобява на дългия съвместен живот на най-зрялата двойка в Къщата – семейство Каменарови.

Също така, за първи път в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха излъчени ексклузивни кадри от първия секс в Къщата на семейния сезон на риалити шоуто „Биг Брадър Фемили”, който Люба Кулезич определи като „съветска постановка”, „соц. трудова дейност” и „текезесарско поведение”, а според опита на Латинка Петрова това е „рутинен секс”.

Гледайте тази вечер „Шоуто на Иван и Андрей” от 22:00 часа по Нова телевизия!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg