С честен вот, „На кафе” избра най-достойната омъжена българка

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

С честен вот, „На кафе” избра най-достойната омъжена българка
21.03.2010
Ива Щерева е дамата, която зрителите на Нова телевизия избраха да представи страната ни на световния конкурс „Мисис Свят” през 2010 г в Корея.

Тя взе участие в Националната капания за най-достойна омъжена българка, организирана от Яненка Люцканова „Мисис България Свят” 2003, лицензиант на конкурса „Мисис Свят” за България, Светослав Йорданов – директор за България на “Mrs World” и д-р Румяна Маринова – „Мисис Глоуб 2004” .

Победителката Ива е от София, собственик на салон за красота, майка на 14-годишен син.

Уникален златен грифон с черни диаманти, направен ръчно специално за красавицата, подари Мирела Нинчова, собственик на SSG.

Десетте претендентки блеснаха на сцената на предаването „На кафе” с елегантните тоалети на модна къща „Романтика”, подготвени специално за финала на шоуто от дизайнерката София Борисова. Дамите получиха подаръци от Golden Rose, които се погрижиха за тяхната модерна визия и специална колекция вина от винарска изба „Драгомир”.

Като първа и втора подгласничка зрителите определиха финансистката Ваня Бояджиева и Екатерина Рот – коафьор.

Специална награда за лице на кампанията „За теб и тези, които обичаш” връчи лично д-р Румяна Маринова на Веселина Благоева от София, адвокат по професия.

Професионалната сесия на красавиците засне фотографът Здравко Димов.

Кампанията се проведе с медийното партньорство на предаването „На кафе” и светския лидер на НТВ „Club News”. Любезни домакини на събитието бяха Best Western City Hotel Sofia.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg