Бивши участници в „Big Brother” гостуват на „Станция Нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бивши участници в „Big Brother” гостуват на „Станция Нова”
21.03.2010
„Отражение на обществото ли е Big Brother?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Стойка Стефанова – участник в “Big Brother 1” и Звезделин Минчев “Вего” от “Big Brother 2”. Срещу тях на ринга ще застанат Владимир Береану – журналист, и Руслан Вуцов – юрист.

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което ще разговарят със Ставри Ставрев – откривател на лекарството срещу рак ставринол. Техен събеседник ще бъде и Асен Григоров – журналист и продуцент на „Здравей, България”.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат Камелия Воче с дъщеря си, Димитър Ковачев – Фънки със съпругата си и двете си деца и Мирослав Севлиевски със семейството си.

Ще влезем и в дома на Мис България Свят 2001 – Таня Карабелова, с видео от рубриката „Богати и известни”.

В шестото издание на рубриката на Мария Велкова – „Училище за красота”, ще видим релаксиращ масаж, който наподобява усещането за морски вълни.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на Снежана Ангелова, чиято дъщеря е била зверски убита пред очите на внука й.

В „Донитайм” ще видим Етиен Леви – лицето на легендарното поп трио “Трик”, а след това започва „Мария в огледалния човек”. Има ли живот след смъртта, е темата, с която ще се занимава водещата Мария Силвестър.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg