1 ден до началото Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

1 ден до началото Big Brother Family
21.03.2010
На 22 март в къщата в Нови хан, за първи път в историята на Big Brother цели семейства ще станат съквартиранти. Идеята за разкриването на взаимоотношенията в българските семейства подсказва за интересен и забавен сезон, но също така е и повод за много спекулации.

Както преди всеки сезон досега, така и преди началото на Big Brother Family, нападките и интерпретациите са много и най-различни. Ето защо със сигурност можем да кажем, че в къщата:

- няма да има гей двойка

- няма да има семейство близко с продуцентите

- няма да ги има Здравко и Христина

- няма да има и никой известен

- няма да я има и добрата майка с тримата любовници съседи.

Но пък в къщата ще има други интересни персонажи с взаимоотношения, в които всеки зрител може да се припознае. По време на кастинга, сред близо шест хиляди семейни двойки – продуценти, хора от екипа и психолози се опитаха да направят най-добрата селекция и да изберат най-срещаните модели на отношения в българското семейство.

Домът, в който бъдещите съквартиранти ще живеят, е вече готов. Това е най-голямата къща, строена до момента. Между 9 и 12 семейства в продължение на 3 месеца ще живеят в среда, доближаваща се максимално до техния реален живот. Обслужващ персонал от външни хора, магазин, ресторант и фризьорски салон са само част от къщата, която се простира на площ от 1155 кв. метра.

Тъй като форматът се прави за първи път в този вид – номинациите и елиминациите също ще бъдат уникални. Зрителите за първи път ще могат да участват освен в елиминирането на съквартирантите, но и в тяхното номиниране за изгонване.

Деца в къщата!

Темата за децата в къщата е обект на силен интерес и също буди противоречиви мнения и спекулации. По време на кастингите голяма част от участниците поставиха изрично условие на продуцентите да бъдат с децата си в къщата. Екипът на предаването е осигурил най-добрите условия и среда за техния престой в къщата. Всеки ден малчуганите ще посещават детска градина и училище, където ще бъдат сред свои връстници и ще могат да играят, да се забавляват и да получават образование от квалифицирани специалисти, а вечер ще се прибират при своите семейства.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg