Мая Нешкова показа уникална колекция от икони

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мая Нешкова показа уникална колекция от икони
21.03.2010
Обичаната певица Мая Нешкова показа своята уникална колекция от икони тази сутрин в шоуто „На кафе” по Нова телевизия.

Екипът на Гала гостува в дома на изпълнителката на хита „Честит рожден ден”, а по-късно звездата и семейството й се пренесоха в студиото на предаването.

Две основни икони на Света Богородица пазят Мая Нешкова и близките й – едната е поставена над входа от вътрешната страна на жилището й, а другата е над камината.

„Обичам всичките икони, всяка една ми носи нещо. Всичките излъчват енергия към нас и ги усещаме”, разкри певицата и допълни, че повечето от божите образи са семейни подаръци.

Мая Нешкова и Кирил Икономов гостуваха за пръв път в телевизионно шоу с децата си, които тази година завършват 7 клас и вече се готвят за кандидатстване в Националното музикално училище „Любомир Пипков”.

„18 години чаках децата си. Доскоро не знаеха, но вече знаят всички драми около тяхното идване на бял свят и за това колко желани са. Йоана е по-грижовна, по-отговорна, докато Весела е по-артистично нервна, тя е и компютърният гений вкъщи”, сподели с Гала певицата.

Хобито на двете близначки са конете и във всеки свободен миг те яздат пенсионирани полицейски коне в базата на семейния приятел Иво Иванов във Войняговци.

За семейната идилия певицата е открила нова максима, която прилягала идеално на 32-годишния й брак: „Кога тръгва бракът – когато си простиш, че си се оженил. Ние много рано си простихме и това ни помогна да вървиме заедно”, категорична е изпълнителката. Тя самата издаде, че вкъщи се грижи за закуската и обяда на семейството, а вечерята е поверена в ръцете на композитора и неговата скара.

В „На кафе” не бе подмината и най-актуалната тема около музикалния тандем – отвореното писмо до Бойко Борисов, което беше представено в понеделник.

Кирил Икономов заяви, че „обикновен служител в Министерството на културата побърза в новините след това да отклони нещата като излъга колко трудно било да се събират тия пари, как не било работа на държавата”.

„Когато президентът и министър-председателят ходят на посещение в чужбина, те не носят на гърба си картофи, боб и леща, за да покажат в България какво има. Единственото нещо, което носят, е културата ни. А културата е изхвърлена на боклука. И е крайно време държавата да поиска прошка от всички интелектуалци”, категоричен е Кирил Икономов.

На финал Мая Нешкова сподели творческите си планове за тази година. През есента на 2010 тя ще представи мюзикъла на съпруга си „Шехеразада”, в който заедно с нея на сцената ще гостуват световноизвестни звезди.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg