Без 24-часов канал и с грижа за децата

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Без 24-часов канал и с грижа за децата
13.03.2010
Предстоящото поредно издание на “Биг Брадър” да бъде следено под лупа заради участието на малчугани в него. Наблюдението да се прави от Държавната агенция за закрила на детето и от СЕМ.

Това поиска зам.-шефът на медийната комисия в парламента и депутат от “Атака” Стоян Иванов. Вчера той и колегите му се срещнаха с главния редактор на предаването Николай Николов. Те дискутираха дали участието на хлапетата няма да наруши детските им права и да привлече вниманието на педофилите. “Обещайте, че няма да излъчвате глупости”, призова ексминистърът на културата Стефан Данаилов.

От шоуто твърдяха, че малчуганите няма да участват в нито една от мисиите и ще са на свободен режим. Всеки ден автобус ще ги кара до специализиран център, в който ще учат уроците си и ще играят с връстниците си. Алкохол ще се пие само в обособен специален кът в къщата, за да не се дава лош пример на децата. Няма да се излъчва 24-часов канал от къщата. В ефира няма да има кадри, които ще уронват престижа на децата.

Въпреки това Михаил Михайлов от комисията обясни, че хлапетата от 2 до 7 години са напълно непредвидими и не може да се каже как ще се отрази престоят в къщата на психиката им. Николов репликира, че все пак родителите са тези, които са заявили желание да влязат в шоуто с децата си, защото нямало на кого да ги оставят.

Използвана е информация на в-к „Стандарт”

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg