Дървото на живота бди над семейния уют в “Big Brother Family”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Дървото на живота бди над семейния уют в “Big Brother Family”
13.03.2010
И през този сезон “Big Brother” може да се похвали с уникална, функционална и модерна Къща. Съквартирантите ще живеят на обща площ от 1155 кв.м. Дворът е разположен на 366 кв.м., като в него се намират ресторант, магазин и фризьорски салон. Барбекю и мека мебел под откритото небе дават възможност на съквартирантите да се радват на по-топлите пролетни вечери.

Интериорът на Къщата предразполага към интересни преживявания и предизвикателства. Стабилността на българското семейство ще намери опора на бетонните маси за хранене, специално проектирани за Къщата на “Big Brother Family”.

Дървото на живота символно ще бди над семейния уют и съквартирантите в предаването. Като извор на познание и съвършен талисман пред дървото на живота участниците ще открият тайната на семейното щастие и хармония.

Къщата разполага с 4 спални, хол, всекидневна, кухня, трапезария и 3 бани. Интериорът и обзавеждането съчетават модернизъм и уют. Плочките в една от баните на Къщата са ръчна изработка. Кухнята и трапезарията са проектирани специално за Къщата на “Big Brother Family”, за да могат съквартирантите да почувстват себе си като част от едно голямо семейство. Стените във всички помещенията са декорирани с богата гама от цветове, които са в унисон с колорита на участниците.

Заради децата в Къщата продуцентите на предаването нарушават най-важните принципи на “Big Brother” – изолацията и контакта с външни лица. Всеки ден малките участници ще ходят на детска градина и училище в учебен център, лицензиран от Министерство на образованието и науката.

Родителите на всяко дете могат да избират дали то да участва заедно с тях в предаването, дали да бъде с тях през цялото време в Къщата или само през уикендите.

Нова телевизия и продуцентите на предаването са взели всички мерки, за да бъдат спазени всички международни и български закони за правата на детето. В “Big Brother Family” ще участват деца на възраст между 2,5 и 7-годишна възраст.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg