Настоящият и бившият министър на образованието в „Станция Нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Настоящият и бившият министър на образованието в „Станция Нова”
13.03.2010
„Пълноценни родители ли са ромите?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Найден Рангелов – тв водещ, и Йордан Панайотов. Срещу тях на ринга ще застане Красимир Каракачанов – председател на ВМРО.

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което ще разговарят Иван Гарелов, както и със Сергей Игнатов – министър на образованието, младежта и науката.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще покажат другото лице на иначе хапливата журналистка Люба Кулезич. Ще я разпитват по женски за мъжете в живота й, както и за най-любимата й роля – тази на майка. Ще гостува и певицата Глория, а накрая ще стане въпрос за предстоящия сезон на „Биг Брадър фемили” заедно с водещия Ники Кънчев и с гласа на шоуто и негов съпродуцент Николай Николов.

Ще влезем и в дома на Свилен Ноев – фронтмен на група „Остава”, с видео от рубриката „Богати и известни”.

В петото издание на рубрика на Мария Велкова – „Училище за красота”, ще има нов вид масаж на тяло.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на семейство Джингърови от Брестовица (Пловдивско), които отглеждат двете си деца без ток и вода, но с много любов във фургон сред полето.

В „Донитайм” ще видим Маргарита Хранова, а след тях започва „Мария в огледалния човек”. На водещата Мария Силвестър гостува Даниел Вълчев – бивш министър на образованието и науката.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg