"На 4 очи” с Кристалина Георгиева и Вежди Рашидов

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"На 4 очи” с Кристалина Георгиева и Вежди Рашидов
13.03.2010
Кой и защо ядоса министъра на културата? Защо воюват „Дондуков” 1 и „Дондуков”2? И докъде може да стигне битката? – мнението на Вежди Рашидов.

В предаването ще гостува и българският еврокомисар Кристалина Георгиева. В първото си голямо телевизионно интервю тя ще отговори на въпроса как ще реализира идеите си в областта на международното сътрудничество, хуманитарната помощ и отговор при кризи на фона на световната икономическа криза, когато всички бюджети са свити.

Дали нейният ресор включва и ангажимента да работи и за предотвратяването на кризи, доколкото това е възможно – например чрез изграждането на системи за ранно предупреждение, чрез инвестиции в нови научни разработки и технологии за борба с природните бедствия, за повишаване на сигурността в големи енергийни и други производствени обекти, за ограничаване на рисковете.

Как ще се бори със злоупотребите и как ще гарантира, че парите на европейските данъкоплатци наистина ще стигнат до хората, които се нуждаят от помощ? Какъв е имиджът на България навън, усеща ли българският еврокомисар негативно отношение, пренебрежение, недоверие към българите? И как гледа на политическите скандали у нас.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg