Витомир Саръиванов издаде кой ще бъде новият хит на „Нова” тази есен!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Витомир Саръиванов издаде кой ще бъде новият хит на „Нова” тази есен!
11.03.2010
Съботния предиобед определено може да те изненада с новини.

Николета Лозанова и Георги Неделчев бяха гости на Люба Кулезич, Витомир Саръиванов и Нана в „Рулетка“ на Станция Нова.

Темата е повече от ясна – елитния сайт за компаньонки, в който уж се подвизала красавицата.

На живо в ефир, Георги Неделчев направи подобен интернет сайт, в който качи снимки на Нана, за да покаже колко лесно и бързо се произвеждат подобни сензационни новини, но голямата новина на деня се оказа друга.

Витомир Саръиванов, който е водещ на най-коментираното риалити за сезона „Цената на истината“ предложи на Николета Лозанова да се включи в новите ВИП издания.

Това означава само едно, шоуто ще стартира отново и то не с какво да е, а със специален ВИП сезон, по подобие на „Биг Брадър“. Ето и точните думи на водещия:

„Аз даже имам друго предложение към вас отсега, живот и здраве, като дойде септември ще започнем да правим издания на „Цената на истината“ с ВИП-персони, така че още отсега мога да ви предложа да направим едно промоционално издание, в което да участва Николета и да кажем истината. Искате ли да направим такова нещо? Ето официално ви го предлагам. Защото после излизат такива страници с цифри и заглавия, защото ако си мълчиш, всички казват – това е истина.”

Отговорът на Николета бе кратък, точен и ясен – “Да, няма проблем“. А на нас ни остава само да гледаме, защото определено ще си заслужава.

 

източник (Svetsko.com)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg