Ани Салич ще оценява талантите днес и утре

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ани Салич ще оценява талантите днес и утре
08.03.2010
Ани Салич ще даде своите оценки за изпълненията на талантите в епизода на „България търси талант” утре вечер. Това ще промени регламента на състезанието, защото кандидатите ще трябва да съберат поне три положителни гласа, за да продължат напред. Пред журито на шоуто ще застане 82 годишна студентка, която твърди, че може да се самолекува чрез специални тибетски упражнения. Сцената ще превземе и цирков артист, долетял чак от Испания, за да демонстрира таланта си пред цяла България.

„..На 56 години… В момента съм пенсионер по инвалидност…, проблеми с краката горе в ябълките от нередовно пиене и нередовна любов като млад, до това се стига на стари… слава Богу прескочих кастинга на Свети Петър, стигнах до вашия”. Това са думи на българския Том Джоунс, който е имал тройка по пеене, и на когото се падна да открие шоуто с изумителното си изпълнение.

В продължение на два дни зрителите ще видят и чуят опити за имитации на известни изпълнители, между които Лейди Гага… и Веселин Маринов, както и „Краля на попа” Майкъл Джексън. Сред кандидат талантите на сцената ще излязат жена, танцуващa в тръба, момиче, пишещо с микроскопичен шрифт, както и най-култовата диско танцьорка в историята. Шестнайсет годишен младеж пък ще шашне журито и публиката със способността си да смята многоцифрени числа наум… за по-малко от секунда!

Един от кандидатите пък ще промени гласа си 18 пъти, имитирайки перфектно известни личности… при това само за 2 минути… и 5 секунди. Всичко това в „България търси талант”, понеделник и вторник, 21.00 часа, по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg