Изненаващо, премиерът разплита скандали не в „Тази сутрин” или „Здравей, България”, а при… Гала!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Изненаващо, премиерът разплита скандали не в „Тази сутрин” или „Здравей, България”, а при… Гала!
06.03.2010
Премиерът Бойко Борисов се изяви като либерален рефер и пусна президента и министъра на финансите „по пързалката“ в интервюто пред Гала навръх 3 март.

Гала не остана длъжна на „сериозните” сутрешни ТВ водещи и взе много интересно и провокативно интервю от премиерския кабинет на Бойко Борисов.

Премиерът Бойко Борисов се изяви като либерален рефер и пусна президента и министъра на финансите „по пързалката“ в интервюто пред Гала навръх 3 март. От вчера Дянков и Първанов са в кавга по темата дали първият е нарекъл втория „милиардер“, а Борисов дори отказа да им вдигне жълт картон.

По Нова телевизия той тотално се направи на непукист и принизи скандала до шоу за пред публиката. Това неглижиране не е за първи път. Борисов е споделял и преди, че не гледа шоуто на Слави, а при гостуването в шоуто на Иван и Андрей направо им каза, че не са „медия“. На принципа „хляб и зрелища“ Бойко дори поощри скараните политици да продължават в същия дух с „Нека се карат!“. После попита: „Какво от това, че Първанов искал оставката на Дянков.“ Според него ина двамата „не им прави чест“, че занимавали обществото със себе си.

Вчера обаче Борисов се чул по телефона с Първанов и му обяснил, че е забранил на Дянков да говори неща, които не му влизат в работата. Премиерът не обръщал внимание на шоупрограмите и тук визира стария си приятел Слави Трифонов, защото „президентът ходел при друг шоумен“. За Слави Бойко каза, че е нормално хората да го приемат за политик, защото всяка вечер бил на екран и си казвал идеите.

Един неуспешен министър може да провали 15 успешни, смята премиерът. Финансовият обаче бил успешен, защото получавал отлични оценки от МВФ, Световната банка и Европейската комисия.

Според него би било притеснително, ако ДПС и БСП не искат оставката на Симеон Дянков. В типичен стил Бойко нареди Първанов, Доган и Станишев в една редица на тройната коалиция, която искала да се трупа дефицит.

Тримата получиха премиерски „комплимент“ като „популисти“. Борисов определи успехите на кабинета си до момента – сигурност за хората, стабилни финанси и високи пенсии и заплати от 5 юли миналата година. Кризата обаче скоро нямало да свърши, побърза да охлади горещите страсти накрая премиерът.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg