Кой ще ни представи на „Мисис Свят” през 2010?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Кой ще ни представи на „Мисис Свят” през 2010?
06.03.2010
Десет омъжени дами от цяла България започнаха своето участие в кампанията за най-красива омъжена българка, която да представи страната ни на световния конкурс „Мисис Свят” през 2010 година в Корея.

Сред пищна феерия от цветове, блясък и лукс премина фотосесията на претендентките, заснета от фотографа Здравко Димов. Омъжените дами смениха над 120 изискани тоалета от новата колекция на „Романтика”, изразявайки своето женско обаяние и чар пред камерата на светския лидер на Нова - “Club News”.

Червено червило, изразителен поглед и предизвикателна усмивка бяха ключ към артистичната задача на десетте дами – да разкрият какво е за тях усещане за жена.

„Тази година за пръв път всички участнички са и майки! Подбрали сме сериозни дами с професия, отговорни жени, които могат да се ангажират с каузата, която сме поели с кампанията „За теб и тези, които обичаш” - обясниха избора си на претендентки д-р Румяна Маринова и Яненка Люцканова.

Всичко това, а и още много други любопитни новини около претендентките, ще можете да наблюдавате всеки ден в преданато „На кафе” и събота в “Club News” .

В продължение на 3 седмици предаванията ще проследят интервюта и фотосесиите на красавиците, за да доловят онова „усещане за Мерлин”, присъщо на истински обаятелните жени, и да изберат българката, която ще замине да представи страната ни на международния конкурс „Мисис Свят”.

Гласуването ще става в интернет страницата на предаването “На Кафе” на nakafe.novatv.bg/vot до 18 март, информират от ПРофайл.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg