Преслава прибира 20 000 лева месечно, но е самотна в bTV!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Преслава прибира 20 000 лева месечно, но е самотна в bTV!
05.03.2010
Най-титолуваната фолк дива – Преслава е със средна месечна заплата от 20 000 лв. Митко Димитров призна, че е решил да я назначи на трудов договор.

От ефира на “Дарик радио” Хасково, шефът на музикална компания “Пайнер” заяви, че увеличаването на трудовото възнаграждение на Преслава е заради проверката на НАП в шоубизнеса през последните месеци.

При инспекция на доходите на фолк дивата е установено, че те надвишават 50 000 лв. И тя трябва задължително да се регистрира по ДДС. Тъй като Преслава нямала Булстат и фактури, от “Пайнер” са решили да я назначат на трудов договор за петцифрена сума. В крайна сметка изпълнителката е заплатила дълговете си заедно с лихвите. От тук нататък тя ще пее на заплата и така няма да й се налага да издава касови бележки.

Тази сутрин Преслава изненадващо се появи в сутрешния блок на bTV. Изненадващо, защото фолк певиците избягват подобни изяви, тъй като те са прекалено рано за тях, а и защото обикновено ги подлагат на кръстосан огън от въпроси.

На Преслава обаче й беше осигурен пълен медиен комфорт. В шеги и закачки певицата, видимо развеселена, заяви, че нищо не разбира от НАП и „ така нататък“, че с финансите й се занимава музикалната компания и че не печели толкова много, че да си позволи сериозни инвестиции.

В страни от интересната тема за доходите на фолкаджийките, Преси призна, че е сама и в момента до нея няма мъж, но това не я прави нещастна.

На певицата не беше зададен въпросът имала ли е връзка с убития наскоро Стефан Белев – Дръпнатия. Така най-интересните факти около нея останаха неизговорени.

За сметка на това, Преслава заяви и че няма нищо против пластичните операции. “Защо не, ако една жена иска да изглежда добре и да повдигне самочувствието си, няма нищо лошо в това”. Преслава обясни, че когато се чувства изморена, се затваря вкъщи и с дни не излиза, дори и за да си напазарува.

Причината за това е, че хората очакват от нея непрекъснато да е усмихната и в настроение, а в ежедневието невинаги се чувства по този начин. Певицата също сподели, че няма официален личен профил в социалната мрежа Facebook, но е чувала за много свои профили, създадени от фенове. Те обаче не са реални и подвеждат много хора, които си мислят, че имат личен контакт с нея.

В студиото на “Тази сутрин” Преслава представи и видеото към най-новата си песен “Дишай”, който вече се излъчва в ефира на телевизия “Планета”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg