Галена пожела на Преслава да се влюби, за да се промени

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Галена пожела на Преслава да се влюби, за да се промени
22.02.2010
При гостуването си при “Отчаяните съпруги” на Станция НОВА, Галена говори откровено за отношенията си с Преслава.

Галена и Преслава вече не са най-близки приятелки. Това стана ясно на зрителите след разговора на Вихра и Даниела с провокативната изпълнителка.

Водещите се опитаха да стигнат корена на проблемите между двете приятелки, делили някога едно жилище. За никого не е тайна, че култовите певици си бяха мили другарки. Миналата година Преслава дори сподели наградата си “Певица на годината” с Галена.

Колкото и да опитваха, водещите не успяха да изкопчат от певицата информацията, така ценна за феновете на поп-фолка (и то, в деликатния момент, в който повечето претопляха неделния обяд на печката пред телевизора).

Изпълнителката на “Чупката” обясни разрива в отношенията с Преслава с факта, че пътищата им се разделили. Сега тя е освен популярно лице, също и майка, а Преслава активно се занимава с кариерата си.

Когато Вихра припомни случилото се миналата година на наградите на “Планета”, Галена изкоментира: “Никога няма да забравя нейния жест. От моя страна не беше режисирано и не знаех за какво става въпрос. Обичам Преслава, от много време се познаваме, били сме заедно и в тъжни, и във весели дни… На моменти ми липсват миговете с нея, купоните.”

Почувствала вина дълбоко в гърдите (отляво, под силикона), поп-фолк звездата подири причината в себе си и каза, че е готова да се извини, ако е огорчила по някакъв начин своята приятелка. Видимо покрусена, Галена призна: “Ние си говорим, но не е както преди.”

От ефира на Нова телевизия певицата изпрати искрено посление до колежката си: “Пожелавам ú да е много влюбена, защото любовта променя хората. Пожелавам ú го от сърце.” А на поп-фолк феновете не им оставаше нищо друго, освен да преглътнат сантименталностите от екрана и да подухат супата (си).

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg