Васил Иванов в „Горещо”: „Имам сигнал, че се готви компромат срещу мен!”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Васил Иванов в „Горещо”: „Имам сигнал, че се готви компромат срещу мен!”
22.02.2010
Знаете ли кой е човекът, който стои зад едни от най-скандалните репортажи и разследвания в българския телевизионен ефир? Знаете ли, че е роден в линейка? Че му е падала телефонна кабина на главата? Че е страшен карък? Това е топ репортерът на Нова телевизия Васил Иванов. Още от малък той сам избира да върви по по-трудния път. Родителите му са зъболекари и баща му обещава да му плаща по две месечни заплати докато е студент, ако избере стоматологията. Васил Иванов отказва и за да се издържа като студент, пътува всеки уикенд до Сърбия, където продава салам, кашкавал, шунка и сирене.

След като в продължение на осем години Васил Иванов е парламентарен репортер, ръководството на Нова телевизия му гласува доверие да започне като разследващ журналист.

Медията винаги е заставала зад него и когато гръмва бомбата пред апартамента на разследващия журналист именно телевизията му оказва най-голяма помощ – осигурява му охрана и плаща разходите по ремонта на всички засегнати апартаменти.

Лично тогавашният собственик Минус Кириаку, който е в Китай по това време, се обажда с нареждане да не бъдат жалени средства. Васил Иванов казва, че дори след бомбата, не си е и помислял да спре да се занимава с разследвания.

„Не съм много смел – аз съм нормален човек, който си върши работата! Това ми харесва да работя и всяка работа си има риск!”

С разследванията и репортажите си Васил Иванов засяга интересите на много хора. След осем години като парламентарен репортер, той се познава с повечето политици и понякога се случва в разследванията си да „налита” на познати лица, които след това се опитват да осуетят излъчването на материала.

Не са редки и случаите, когато получава заплахи. „Напоследък едни информации достигат до мен, че някой ме е снимал как са ми бутнали пари в джоба. В случая знам, че няма такъв запис, просто защото не съм взимал никога пари! Може някаква постановка да се направи – монтаж, което се доказва, това е нормално!” – споделя той.

След като в интернет се появи клипче с домашно порно на адреналинката Яна, тази събота в „Горещо” тя коментира пикантните кадри, разкрива подробности за преживяното домашното насилие, за отношенията и раздялата с бившия си годеник Ивайло.

Яна споделя, че в момента е щастлива и спокойна и че това е последното интервю, което дава по темата:

„Искам да заявя, че спирам с тази сага, защото не искам да се превръща в някакъв телевизионен сериал. Беше ми много неприятно, но беше необходимо да го споделя и повече няма да го коментирам – нито в предавания, нито във вестници! Да не ми се сърдят – това ми е последното интервю! В „Горещо” исках да сложа точката на скандала!”

„Горещо” – събота, 20 февруари 2010г., 21:50 часа, Нова телевизия

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg