Изгониха Диана Найденова от “Станция нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Изгониха Диана Найденова от “Станция нова”
13.02.2010
Диана Найденова вече няма да се появява в ефира на Нова телевизия, или поне отпада от екипа на "Станция Нова". Това потвърди самата тя пред "Всеки ден", като не уточни дали има други планове за същата медия.

"Миналата събота прекратих участието си, защото това не е моят стил, но подчертавам, че не сме имали никакви проблеми с продуцентите. В началото, като направихме проекта "Челюсти", се раждаше идеята за "Станция Нова" и аз обещах да има съпорт от моя страна в предаването, но пък съботите искам да са за мен и дъщеря ми", засмя се тя и заяви, че засега няма конкретни тв планове.

Категорично отрече да става водеща на сутрешния блок на мястото на Лора, но пък леко уклончив бе отговорът й на въпроса дали ще направи свое предаване в някоя от другите телевизии.

От "Станция Нова" казаха за "Всеки ден", че също съжаляват за Диана, но уважават решението й.

"Явно тя има други планове", бе коментарът им.

От рекламния отдел на Нова бяха още по-лаконични.

"Такова е програмното решение. Засега нямаме планове за нея", заявиха от медията и допълниха: "От утре рубриката "Рулетка" ще се води от Люба Кулезич, Нана и Витомир Саръиванов.

„Трябва ли да се признава изневярата?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат тв водещата Силвия Драгоева и Диди Дрингова. Срещу тях на ринга ще застанат Калина Стефанова и Татяна Георгиева.

В новия формат „Рулетка” Витомир Саръиванов, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, а след това ще правят интервю с гости, първият от които е министъра на културата Вежди Рашидов.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат поп-фолк певеца Милко Калайджиев, както и Среброто, а Таня Боева ще покаже за първи път сина си. Ще влезем и в дома на коафьора Гого с видео от рубриката „Къщите”.

В новата рубрика на Мария Велкова – “Училище за красота”, всяка седмица ще представя процедури за разкрасяване. Тази събота пластичният хирург Николай Георгиев ще демонстрира нов метод за увеличаване на бюста.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже обикновената, но прекрасна история на Евгения Първанова – бившата тъща на Любо Ганев. Нейната дъщеря благодари на майка си и разказва за живота си.. Ще разберем кой отгледа синовете на Любо.

След „Донитайм” започва втората нова рубрика тази седмица – „Мария в огледалния човек” с водещ Мария Силвестър. В него тя ще прави паралел между сериозните събития от седмицата и коментари на хора от различни села. В типичния си стил тя ще обикаля пазари и площади, и ще търси колоритни личности. Във втората част от предаването й ще си говори с различни гости. Първата й тема е „Има ли любов на леглото до тебе”, а гост е професора на любовта – Митьо Пищова.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
С тези предавания по цял ден на човек му става лошо
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg