Big Brother намери идеалната съпруга-блондинка и идеалното щастливо семейство…

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother намери идеалната съпруга-блондинка и идеалното щастливо семейство…
04.02.2010
Моряци, бармани, козметички, строители, маникюристки, футболисти, боксьори, счетоводители и актьори бяха най-често срещаните професии сред мераклиите на кастинга за Big Brother Family във Варна. Точно там най-популярният риалити формат в българския тв ефир откри съпругата, покриваща масовата представа за идеалната блондинка – красива, много чаровна, но и … умна, пълна с енергия и желание за промяна. Бомбата обаче беше хвърлена от секс бомба, бившо лице и корица на „Плейбой”. Тя пристигна само с дъщеричката си, тъй като съпругът й – италианец, живее и работи в чужбина.

Сред десетките полуфиналисти е и най-щастливото семейство, явило се досега пред комисията – това са мъж и жена от Добрич, заедно с двете си прекрасни момичета и женско куче… Всички те буквално плениха продуценти и психолози с естествеността си, разкрепостеното поведение и отношенията помежду им.

В морския град не липсваха и изненади – двойник на Здравко, който живее в Каспичан с неудовлетворената от живота си и от него самия съпруга; диджей, самоопределил се като „брутален идиот”; брат на известна българска манекенка, както и човек с 50 професии от Русе, чието семейство има стаж в десетина риалити формати по различни телевизии. Техни съграждани пък пътуваха цял нощ заради снега, за да се явят на кастинга, но освен това поставиха условие да влязат в къщата единствено в компанията на змиите и гущерите от частния им терариум… Изненадите от брега на Дунав не свършиха до тук – поредната беше поднесена от жена-компаньонка от Русе, която упорито защитаваше тезата, че тя и съпруга й са консервативни…

Участници в „Цената на истината”, „Острова на изкушението”, предишни сезони на Big Brother и риалити формати на други телевизии дойдоха на кастинга във Варна. Предстоящият Big Brother обаче ще разчита предимно на непознати и различни от досегашни издания лица. Сред тях може би ще бъдат 16-годишната туркиня с дете, омъжена за 37-годишен българин; семейство, живяло 7 години в Гърция, без да се върне у нас за нито един ден; бременна в деветия месец жена; семейство-представител на копанарите и дори една палава съпруга, която с една дума се описа като „сюнджючка”…

Във Варна екипът на Big Brother Family получи и първия си подкуп. Едно от най-напористите за влизане в къщата семейства изпрати торта с логото на предаването и надпис „Специално за Биг Брадър от рожденничката ЦВЕТЕЛИНА” (оригиналният правопис е запазен).

Биг Брадър умолява своите почитатели да мислят за стройната му фигура и информира, че с половинките в чужбина може да се свърже по скайп, както това стана с варненци, отишли на гурбет в Арабския свят и Холандия. Тези, които бъдат допуснати до втора среща с комисията обаче, ще трябва да се върнат в родината си през следващата седмица, когато е полуфинала на кастинга за Big Brother Family.

Рекордната за българска телевизия награда от 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил ще получи победителят в сезона, започващ през пролетта по „Нова телевизия”. Всички желаещи трябва да носят на кастинга документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете.

Записването за шоуто може да стане и през сайта www.bigbrother.bg, а друг начин за намиране на интерсни двойки и семейства ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес casting@bigbrother.bg.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg