Константин показа нов хит и ново гадже при Иван и Андрей

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Константин показа нов хит и ново гадже при Иван и Андрей
03.02.2010
Константин седна на диванчето в студиото на Иван и Андрей точно на 2 февруари. Още с влизането си хитовият певец и любимец на публиката подхвана с шеги и закачки, като започна с поздрав към всички “гей бабаити” и най-вече към Евгени Минчев. “Вие нарочно ли ме поканихте на този ден?”, закачливо попита Коце.

Любовните истории на фолк звездата винаги са предизвиквали интерес не само у феновете му, ето защо съвсем в реда на нещата беше да се нищят минали и настоящи връзки. Водещите тръгнаха отдалече, още от ученическите години на видния столичен плейбой. За пореден път певецът не скри, че 6-7 години е бил гадже с дъщерята на кандидата за еврокомисар Кристалина Георгиева и каза, че баладата “Върни се” е посветена именно на Деси.

За първи път в телевизионен ефир видяхме новата приятелка на Константин – Надя.

“Има ли опасност да го оставиш?” – бе един от първите въпроси към нея. “А, това зависи от него” – през смях отговори Надя. Двамата се познават отдавна, но не са станали гаджета веднага. “Общо взето, когато се разделихме с Райна, активизирахме връзката си с нея” – сподели певецът и допълни :”Ние обичаме красивите неща”.

“Много е мил” – казва Надя за любимия си. Ако феновете се чудят дали новото гадже на Константин ще се опита да гради кариера на фолк певица, нека знаят какво мисли той по въпроса: “Много е нежна, много е красива, обаче вие като хималайски тигър” – обяснява Коце причината, защо няма да запише дует с Надя.

Надя не е бременна, но би искала да има деца от Коцето.

Само преди две издания в шоуто гостува Райна и отговори на няколко въпроса за взаимоотнашенията им с Константин, а откъс от тази част бе нарочно пуснат пред певеца. “Право е момичето за всичко, което казва. Така е!” – отговори той на провокацията.

“Каква е разликата между едната и другата?” – попитаха водещите. “Че едната е руса, другата е черна. Малко ли е бе, бате?” – контрира Константин с типичната си усмивка и ведро настроение.

Певецът сподели, че поддържа приятелски отношения с бившата си любима Райна и продължава да разхожда общите им кучетата.

Зрителите се насладиха и кадри от клипа на “Mr. King“, дело на Александър Моллов.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg