Андреа така и не влезе в спор с Камелия

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Андреа така и не влезе в спор с Камелия
03.02.2010
“Какво си мерите вие, жените като има спор между вас?” – закова въпроса си Росен, но Андреа така и не пожела да разчовърка темата за конфликтите във фолка.

“Всеки трябва да се интересува от своите си песни и клипове. Тази тема изобщо не ми е на дневен ред, даже има много по-важни неща” – каза най-одумваната изпълнителка в жанра.

“Няма конфликт. Всеки си носи последствията от това, което е казал. Никога не съм ходила да говоря срeщу мои колеги и никога няма да го направя” – беше категорична Андреа и допълни: “Моите отношение с моите колеги са напълно нормални”.

Когато стане дума за Андреа, най-коментирана тема е плейбекът.

“Да, пея на живо. На много мои участия пея на живо” – каза хитовата блондинка пред Росен Петров и продължи да коментира как стоят нещата в този бранш.

“Вече толкова се мени модата в шоубизнеса, че хората не очакват само това – да излезеш и да си изпееш песните. Хората очакват вече и това – да има шоу на сцената”.

Водещият сподели, че наскоро в една арабска страна чул в магазин песен на Андреа и бил много изненадан от този факт, но това му показало, че явно наистина има интерес към нея и партньора ú, визирайки Кости.

“Аз не искам толкова да се хваля” – сподели Андреа и не скри, че за успеха си работи здраво и се доверява на най-добрите.

“Аз имам много мечти” – за финал каза тя и си пожела световен успех.

Новият ú клип ще бъде сниман в Маями, а екипът от творци, които е избрала са работили за Риана.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg