Гейове и лесбийки в новия "Big Brother"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Гейове и лесбийки в новия "Big Brother"
31.01.2010
Николай Урумов, двойки гейове и семейство лесбийки от Бургас ще бъдат атракцията на фамилния "Big Brother", който ще стартира напролет, пише vip-bg.info.

Двете семейства били сключили брак в Холандия, но засега организаторите на шоуто не издават имената им.

Не липсват и разкрепостени двойки, които твърдят, че биха правили секс в Къщата където и да е. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу", откровеничи наперен младок.

За първи път в Къщата ще има и стая, предназначена за секс.

Състезателите ще разполагат още с магазин и заведение. Въпреки тези удобства обаче не са изключени скандали, които да се разразят между партньорите.

Победителят в шоуто ще грабне 200 хиляди лева, кола, че и нов дом. Участниците ще получават и месечна заплата, докато са в Къщата.

о всяка вероятност водещ на предаването ще бъде Николай Урумов, шушукат из коридорите на Нова ТВ. Според запознати с кухнята Ники Кънчев е отказал на продуцентите да участва и в това издание на риалитито, оправдавайки се с многобройни ангажименти. Под въпрос е и фолкпевицата Камелия.

За сметка на това Урумов често се навъртал в продуцентския офис. Говори се, че актьорът от Младежкия театър дори бил спазарен да проведе част от кастингите. Според друга информация Ники Кънчев не се е оттеглил доброволно от ролята на водещ, а чисто и просто бил уволнен

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg