За новата – стара романтика с Теодора Духовникова и Орлин Горанов

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За новата – стара романтика с Теодора Духовникова и Орлин Горанов
30.01.2010
Красивото младо лице на българското кино Теодора Духовникова и най-галантният, стилен и романтичен български естраден и оперен певец – Орлин Горанов ще влязат в моден дуел на сцената на МОДЕРНО тази събота от 10.00ч. по bTV.

За романтиката, споделената и несподелената любов, за емоционалността и чувствата, за романтиката в къщи и романтиката през различните етапи от човешкия живот ще се разговорят двамата чаровни гости на Радост. Ще потърсят и отговор на въпросите: коя е най-ефектната дреха, какво не трябва да забравяме, когато тръгнем на пазар и кой е написал най-романтичните думи за любовта.

С усмивка ще започне съботната сутрин, защото ще стане ясно какво търси военна, кожена руска шапка в гардероба на една актриса, каква роля е изиграл образа на Винету в живота на Теодора Духовникова и какъв подарък е получил Орлин Горанов от дъщеря си.

Докато гардеробите на двете звезди преливат от романтични спомени и премерен шик, двамата ще споделят своя опит за умелото съчетаване на различни дрехи и аксесоари.

Кой ще спечели публиката в студиото и ще се увенчае с титлата моден диктатор на седмицата ще стане ясно в МОДЕРНО тази събота, 30-ти януари по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg