"На 4 очи” с Николай Младенов и Симеон Дянков

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"На 4 очи” с Николай Младенов и Симеон Дянков
30.01.2010
Беше ли българският министър на отбраната мишена на талибаните? Допуснаха ли грешки при министерската визита в Кандахар висшите ни военни? Какво е усещането да си министър на отбраната във вторник, а в сряда – първи дипломат?

Провал ли беше участието на Румяна Желева във властта? Кои ще са приоритетите на новия министър на външните работи?

Във втората част на предаването Цветанка Ризова ще разговаря с вицепремиера Симеон Дянков.

Какво пише в българския сценарий за оцеляване в кризата? Ще работим ли докато дишаме? Какво се случва с проекта АЕЦ „Белене”? Обмислят ли се нови привилегии за хазарта? И има ли място за двама топфинансисти в кабинета на ГЕРБ?

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: 07.04.2010 в 21:03
 
напълно съм съгласен с другия коментар. Водещата отнема повече време да отговаря на зададените въпроси от гостуващите, което е нелепо. И на всичкото отгоре е проста и говори глупости. Мноо дразни кириза и тва на нищо не прилича, предаване с такава сложна тематика и толкова тежки въпроси да му сложат прост водещ
 
Г-жо Ризова, предаването ви би спечелило повече зрители ако давате повече време на поканените от вас да отговарят на въпросите ви, като не отнемате от времето им с ваши тълкования, оправдания защо задавате въпроса и разсъждения.
Гражданската си позиция би трябвало да изразявате в друг вид предаване..... за което сте готова ! Като Карбовски, който намери своето амплоа и прави много добри предавяания ! Вземете пример от него !
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg