Бойко Борисов и Румяна Желева въвлечени в грандиозен рап конфликт

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бойко Борисов и Румяна Желева въвлечени в грандиозен рап конфликт
26.01.2010
Бойко Борисов, Румяна Желева, Сергей Станишев и други актуални герои от ежедневието ни са възпети в най-новата песен на Румънеца и Енчев – „Данък любов”. Парчето е записано в отговор на предизвиканата от рапъра менте Цеко Сифоня война. В песента е отделено и подобаващо внимание на „Котараците”, Красьо Черния, данъчните проверки, ипотечните кредити, пиратската музика, АЕЦ Белене и други горещи теми от новинарските емисии.

Рап войната у нас придоби нови измерения, след като в началото на миналата седмица, новоизлюпеният хип-хопър предизвика грандиозен конфликт по време на „Шоуто на Слави – Стани поп-фолк звезда”. Тогава Румънеца и Енчев представиха едно от най-обещаващите парчета в надпреварата – „Дилема” и с блестящото си изпълнение предизвикаха гнева на Цеко Сифоня, който на следващия ден открито им обяви война. Рап дуетът прие хвърлената ръкавица и в рамките на няколко дни подготви своя отговор – парчето „Данък любов”.

Истински сблъсък ще се развихри в „Шоуто на Слави”, когато атрактивният дует ще се изправи срещу представителя на селския рап, който има много последователи и това го прави изключително опасен.

Провокативното парче, записано само за една вечер, зрителите ще могат да чуят за пръв път в ефира на bTV във вторник вечер – 26 януари.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Това изобщо певци или музиканти ли са? Пълни идиоти. Не могат на малкия пръст вода да сипят на Цеко Сифоня. Защо плагиадстват и правят песен за Бойко Борисов? Абе, пълни говна.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg