Хилда Казасян дръпна автомобил с песен на уста

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Хилда Казасян дръпна автомобил с песен на уста
26.01.2010
Дни преди края на същинските кастинги на „България търси талант” кандидатите за пореден път показаха, че има с какво да изненадат членовете на журито Маги, Любен и Хилда, както и публиката в залата.

За да си осигури място в следващия етап на шоуто, 53-годишна участничка от Перник беше заложила на силови умения. Тя успя да издърпа лек автомобил на сцената, но това не провокира достатъчно журито. След което талантът ефектно успя да навие на руло тиган. Въпреки всичко Маги Хаваджиян и Любен Дилов-син не останаха смаяни, затова на сцената се качи Хилда Казасян, която демонстрира завдини силови умения. Чаровният член на журито също успя да издърпа автомобила, но с песен на уста.

Необичаен талант демонстрира Пламен Качев от Козлодуй. Трийсет и три годишният участник заложи на странни танци, като към краката си беше прикрепил бръснарски ножчета, а изпълнението си завърши, счупвайки стъкло в главата си. За да смая журито пък, кандидат изигра цял етюд от заколение на прасе. По време на номера си кандидатът старателно озвучаваше въображаемите герои в скеча си по невероятно комичен начин. Смях в злата предизвика и лириката на завършил историк, който прочете авторски басни за „Прилепът пушач” и „Ода за изпускане на газове”.

Сред кандидат-талантите се открои и музикален гений, който успя да впечатли всички с уменията си да импровизира върху музикални произведения. Членовете на журито му задаваха различни теми на място, а Румен Милев за секунди успяваше да ги вплете в различни интерпретации.

Гост на шоуто тази седмица беше звездата на българското кино и бивш министър на културата Стефан Данаилов. Преди страта на кастинга той сподели, че се надява да открие истинския победител, както и да разбере какво разбират българите под „талант”. Оценките и коментарите на Стефан Данаилов зрителите на bTV ще видят в епизодите на „България търси талант”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg