Бургазлии фалшифицираха брачен договор, за да участват в Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бургазлии фалшифицираха брачен договор, за да участват в Big Brother Family
20.01.2010
Над 400 семейства бяха допуснати до кастинга на Big Brother Family в Бургас, като някои от кандидат-участниците буквално осъмнаха в хотел „Аква” още в 6:00 ч. в събота сутринта.

Между 45 и 50-годишни бяха най-възрастните мераклии за шоуто в морския град, като над 80 процента от тях бяха млади семейства и двойки между 18 и 35 години, дошли на препитванията с 1-месечните си бебета и готовността да влязат заедно с тях в къщата. Освен от ниския праг на възрастта, комисията от психолози и продуценти беше впечатлена и от формулата за щастливо съвместно съжителство, която почти всички твърдяха, че са открили.

Big Brother и тази година видя кандидат-риалити герои, готови да го впечатлят на всяка цена. Бургазлии вдигнаха сватба в деня на първия кастинг, като за да покажат съпричастността си към шоуто доведоха под носа на комисията сватбарите и оркестъра, и извиха кръшно хоро…

Пак заради шоуто млада двойка от Велико Търново фалшифицира свидетелство за брак, за да се яви на кастинг. „Фотошопът прави всичко, а правилата са за това, за да се нарушават”, обобщиха в един глас търновци. Big Brother съветва хората да не пристъпват към подобни крайни идеи, тъй като те са в разрез с българското законодателство.

В Бургас не липсваха и емоции на ръба на нервна криза. Една от дамите се разплака, след като й беше зададен въпрос, свързан със съпруга й, което пък предизвика сълзи в член на комисията…

Междувременно, скаутите на Big Brother Family, които търсиха интересни семейства в регионите около Бургас, откриха свещеник с четири деца, запален по сърфа, местни богаташи с яхти, две хомосексуални двойки, сключили брак в Холандия…

Имаше и семейства, които заявиха, че не идват, за да спечелят, а да си направят малко реклама чрез местните медии. По-разкрепостените заявиха, че биха правили секс в къщата където и да е. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу”, каза един от бургазлиите.

Дали някой от тях ще вземе 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил, ще разберем на пролет по „Нова телевизия”.

До тогава, основните кастинги продължават. Предстои Пловдив – на 22, 23, и 24 януари, в хотел „Дедеман Тримонциум”, от 9:00 ч., Варна – 29, 30 и 31 януари, в хотел „Черно море”, от 9:00 ч., София – 5, 6 и 7 февруариw, в хотел „Радисън”, от 9:00 ч. Всички желаещи трябва да носят документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете. Стандартният начини за записване е през сайта www.bigbrother.bg.

Друг метод за намиране на двойки и семейства, интересни за предаването, ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес: casting@bigbrother.bg.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
от Пешо22.01.2010 в 20:03
 
А това каква простотия ще е, просто не ми се мисли. Радвам се, че отдавна изгубих интерес към подобни "риалити" предавания. Извинете ме, докато отида да повърна...
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg