9-годишно момиче от Варна смая журито и публиката с изпълнение на „Вода” на Стунджи и Елица

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

9-годишно момиче от Варна смая журито и публиката с изпълнение на „Вода” на Стунджи и Елица
19.01.2010
Вторият тридневен цикъл от същинските кастинги в „България търси талант” стартира в петък.

Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян успяха да отсеят част от талантите, които ще демонстрират различни умения и във втория етап от шоуто. Сред тях беше 11-годишно момиче, което грабна всички с демонстрация с мечове. Тийнеджърката се занимава с кунг-фу, като по време на прослушването си показа уникални елементи от бойното изкуство.

Аплодисментите на публиката и журито спечели 30-годишният Георги Георгиев, който показа различни уникални способности. Талантът от Белоградчик смая всички, след като успя да напъха цяла вилица в ухото си, а след това повдигна кухненска маса с помощта на зъбите си.

В безспорен кандидат за български талант се превърна 9 годишната Елисавета от Варна. Малката красавица взриви публиката и остави журито без дъх с изпълнението си на „Вода” на Стунджи и Елица. Поп певицата, прославила България в конкурса Евровизия също беше в залата и сподели, че малката Ели е изключителен талант, който има истински заложби, за да спечели битката на талантите. Хилда Казаясн пък шеговито подхвърли, че Елица трябва да се притеснява, защото малката Елисавета съвсем спокойно може да я замести.

Сред фаворитите на публиката се оказа и трупата на бабите мажоретки, които успяха да впечатлят екипа на шоуто още по време на предварителните прослушвания преди месец.

По време на кастинга не липсваха и комични изпълнения. Сред тях беше това на Динка Бушняшка. Шейсет и осем годишната дизайнерка излезе на сцената с лента „Мисис Дизайнер 2009”, след което показа част от своята последна модна колекция. Надписът върху фанелката й обаче предизвика бурни емоции сред публиката и журито.

Друг кандидат пък демонстрира талант за най-фалшиво пеене. Той заложи на хит на Азис, а след това реши, че по-голямата му дарба е да имитира една от преподавателките в си в училище – какви реакции предизвика изпълнението му, ще стане ясно в епизодите на шоуто.

Следващият цикъл от кастингите ще се проведе на 19 и 20 януари в комплекс Деница, жк Младост 3. Желаещите да наблюдават кастингите на живо могат да сторят това от 13.15 и 17.15 часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg