“България търси талант” избра първите 25 отличници

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

“България търси талант” избра първите 25 отличници
14.01.2010
Общо 80 души успяха да демонстрират различни умения пред Маги Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян по време на първия тридневен цикъл от същинските кастинги в “България търси талант”.

Сред тях най-много са кандидатите от София и Пловдив.

В последния ден от първия цикъл журито беше впечатлено от имитатор на Майкъл Джексън. 37-годишният пловдивчанин Румен Георгиев предизвика фурор сред останалите кандидати и публиката в залата с приликата си с Краля на попа. Освен като визия силно впечатление направиха и танците му, което съвсем не е случайно – оказа се, че талантът има собствена група за танци и стотици участия.

В последния ден на първите същински прослушвания една от изненадите се оказа трупа за атракционно изкуство. Един от членовете на трупата успя да впечатли всички с изпълнение на кокили, а останалите демонстрираха различни жанрове от цирковото и атракционното изкуство – гълтане на огън, жонглиране, баланс и др.

След първия цикъл на същинските кастинги напред в шоуто продължават 25 участници. В петък започва второто същинско прослушване. В продължение на три дни кандидат-таланти от цялата страна ще се борят за оценките на журито, а всеки, който иска да стане свидетел на търсенето на талант, може да стори това в комплекс “Деница” в жк „Младост” 3. Вратите на залата ще бъдат отворени в 13.15 и 17.15 часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg