Шоуто на Азис пада от ефир днес

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Шоуто на Азис пада от ефир днес
14.01.2010
Днес, 14 януари, телевизия PRO.BG ще излъчи последното издание на предаването „Вечерното шоу на Азис". То бе част от програмната схема на медиата в продължение на 2 г.

За този период на дивана в студиото на Васко седнаха едни от най-интересните и известни лица в България, както и някои световни звезди.

„Работата с целия екип на Old School беше изключително удоволствие за нас. За съжаление чисто финансови причини стоят в основата на взетото от нас решение предаването да слезе от екран. Пожелаваме на Васко и екипа успех в бъдещите им начинания. И тъй като предаването има много верни зрители, PRO.BG ще подготви специално за тях селекция от най-добрите и интересни издания на шоуто, които ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 23:15ч.", коментира програмният директор на PRO.BG Лилиaна Славова.

В последното издание на шоуто гости на Азис ще бъдат музиканта Дани Милев, новинарката Деси Бакърджиева, Поли Генова и Мариела Петрова.

Днес ще бъде показан и големият финал на „Битката на градовете", в който сили ще премерят София и Варна, а наградата е уикенд за целия отбор в Банско.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg