„Бързо, лесно, вкусно” с нов формат, излъчва се два пъти дневно

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Бързо, лесно, вкусно” с нов формат, излъчва се два пъти дневно
05.01.2010
След 13 години на екран най-дълголетното кулинарно токшоу в родния тв ефир започва нов етап от своето развитие.

От началото на тази година зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ1 ще имат възможност да гледат два модула на предаването, с две издания ежедневно.

От понеделник до петък точно в 18:50 часа водещият Ути Бъчваров ще представя по една рецепта в познатия забавен и динамичен стил. Всички вкусни предложения на Ути ценителите на кулинарното изкуство ще имат възможност да консултират и на сайта на БНТ – www.bnt.bg.

Рубриката „Рецептата на Ути” ще е в услуга на работещите домакините, давайки им синтезирана информация за определено ястие, което те да могат да приготвят бързо и лесно.

12:30 си остава часът на „Бързо, лесно, вкусно”, но с нови елементи на токшоу. В първата си 7-минутна част Ути ще повтаря рецептата от предишния ден, а в останалото време ще дискутира теми, пряко или косвено свързани с храненето, здравословния начин на живот, кулинарните пътешествия и традиционните ястия. Също така в обедния модул на „Бързо, лесно, вкусно” експерти по храненето ще споделят професионални мнения и съвети.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
би било чудесно, ако любителите на това предаване могат да намерят в интернет рецептите от всички предавания от самото начало на излъчване
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg