Светльо Витков влезе в ролята на Дядо Коледа

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Светльо Витков влезе в ролята на Дядо Коледа
01.01.2010
Навръх Коледа „Точно така” и PRO.BG зарадваха един от зрителите на шоуто, изпълнявайки най-голямото му желание за Коледа.

На 7 декември Светльо обяви в ефир, че навръх 25 декември ще направи подарък на един от зрителите на „Точно така” и PRO.BG. Единственото, което желаещите да се включат в играта трябваше да направят, е да заснемат своето желание с мобилен телефон, камера или фотоапарат и да го качат в уеб сайта на шоуто. Всички получени клипчета бяха записани на DVD носител и украсиха коледната елха в студиото.

Повече от 200 души от цялата страна записаха мечтаните си подаръци и ги изпратиха на www.tochnotaka.probg.bg или се обадиха на специалния телефон в ефира на радио PRO FM. През това време репортерът на шоуто Шеки обикаляше неуморно софийските улици и събираше желания от жителите и гостите на столицата.

Оказа се, че най-исканите подаръци за Коледа са лаптоп, мобилен телефон и екскурзии до различни дестинации. Имаше и такива, които си пожелаха различни луксозни или по-обикновени автомобили, а също така и нови жилища за себе си и семействата си.

Сред най-нестандартните желания пък се открояваха пътуване до Антарктида, сафари до Африка, диджейски микспулт и оборудване за домашно звукозаписно студио. Една от зрителките на предаването пожела да прекара два дни със съпруга си в иглу с истински ескимоси, друга помоли за нови зъби, а почитател на бенда на шоуто пожела да вечеря с певицата Преслава.

Късметлията обаче е само един и това е Антоанета Христозова от Асеновград. Антоанета е студентка в София и за Коледа си пожела дигитален фотоапарат.

В ролята на белобрадия старец за нея влязоха Светльо Витков и Наско от „БТР”, който изтегли диска с желанието на Антоанета.

„Много обичам да правя снимки и да запечатвам любимите ми моменти”, споделя Тони в изпратеното до шоуто клипче. Тя изрази огромната си благодарност към „Точно така” и PRO.BG за сбъдването на мечтата й навръх празника и обеща да снима хората, които обича и много красиви места, които се надява да посети през идващата година.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg