За Коледа „Точно така” ще осъществи мечтата на един свой зрител

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За Коледа „Точно така” ще осъществи мечтата на един свой зрител
01.01.2010
Най-хубавата част от годината идва! Зимните празници са любими на малки и големи и всеки очаква да получи така желаните подаръци. За Коледа „Точно така” ще влезе в ролята на белобрадия старец с чувала и ще зарадва един от зрителите си, като осъществи най-голямата му мечта! Няма значение дали подаръкът, който всеки зрител иска да направи е за него самия, или за негов роднина, приятел или любим. Няма значение дали подаръкът е предметен, или става дума за сбъдването просто на една мечта. „Няма невъзможни неща” казват по повод на инициативата Светльо и екипът.

За да има шанса да види коледното си желание осъществено, всеки зрител на PRO.BG трябва да заснеме видеоклип (с мобилен телефон, видео или уеб камера), в който да каже какво е неговото коледно желание и да го качи в уебсайта на шоуто www.tochnotaka.probg.bg.

Ако зрителят няма възможност да заснеме своето желание, той може да се обади на телефон 02/ 43 99 438 (на цената на един градски разговор). Това е ефирният телефон на радио PRO FM, което откликна на празничната идея и се присъедини към инициативата на своите колеги от медийната групировка на PRO BG Media. Екипът на „Точно така” ще събира зрителските и слушателските желания от 7 до 24 декември.

Всички желания, независимо от начина, по който са изпратени, ще бъдат записани на DVD носител и ще украсят коледната елха, която вчера Светльо постави в студиото на „Точно така”. На 25 декември, в присъствието на нотариус, специален гост на шоуто ще изтегли името на човека, чието желание ще бъде изпълнено.

До тогава най-забавните и интересни клипове и записи ще бъдат излъчени в ефира на PRO.BG и радио PRO FM. „Бъдете весели и креативни, защото късметът може да се падне на друг, но все пак е Коледа и може да се случи така, че ние да ви изненадаме”, съветват от „Точно така”.

“Точно така” се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч. само по PRO.BG и онлайн на www.tochnotaka.probg.bg/live

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg