„Публиката разпознава стойностните хора” каза Иван Гарелов в „Точно така”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Публиката разпознава стойностните хора” каза Иван Гарелов в „Точно така”
01.01.2010
Истинските звезди в България се броят на пръстите на едната ръка според гостите на Светльо Витков в „Точно така” вчера, 23 ноември. Трима доказали се професионалисти – журналистическият гуру Иван Гарелов, волейболната легенда Любо Ганев и първият български манекен Петър Генадиев разговаряха със Светльо за пренасищането с популярни лица в публичното пространство. С какво са известни нашенските знаменитости и колко дълго се задържат на гребена на вълната?

„Трябва да работиш с мисълта да станеш най-добрия и когато другите признаят работата ти, тогава си известен. Славата не бива да е самоцел”, каза Иван Гарелов в студиото. Той сподели, че за него е непонятно защо телевизионният ефир „гъмжи” от риалити звезди, които не са постигнали нищо.

Според Гарелов известността е плод на много труд и усилия. Затова и звездите- еднодневки бързо залязват от и без това претъпкания небосклон на славата. „Тези хора се стремят да се показват постоянно, но всъщност са само медиен „пълнеж”. Публиката разпознава наистина стойностните личности”, заяви журналистът.

Според Любо Ганев най-важно е това, което правиш, да ти доставя удоволствие. Днес има много по-голямо поле за изява, но пък по-малко професионалисти, които създават нещо трайно и достойно за уважение. „Аз се радвах на всяка отиграна точка като дете и това се харесваше на публиката. Известен ме направиха късметът, трудът и любовта към спорта”, сподели Любо, който вече десет години е извън волейбола, но остава всеобщ любимец.

“Точно така” се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч. само по PRO.BG и онлайн на www.tochnotaka.probg.bg/live

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg