Детелин Далаклиев ще се ожени с халки от „Точно така”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Детелин Далаклиев ще се ожени с халки от „Точно така”
01.01.2010
Шампионът в категория до 54 кг. от тазгодишното световно първенство по бокс беше гост в „Точно така” вчера. Детелин донесе първия златен медал за България след 14-годишна пауза и стана шестият наш боксьор, покорил върха на планетата в мъжкия спорт. Капитанът на националния ни отбор обаче открито заявява, че е разочарован от държавната политика спрямо него и останалите спортисти, които прославят името на родината ни.

„Много пъти съм бил на ръба да се откажа от бокса. В България е много тежко за спорта – даваш всичко от себе си, а не получаваш нищо”, сподели Детелин в студиото на „Точно така”. Той каза, че многото обещания, които е получил, са потънали в забрава и към днешна дата още чака премиите си от федерацията. За радост на всички обаче 26-годишният шампион „пали” бързо, но и бързо му минава, което го задържа в залата вече повече от 10 години. „Натрупаната рутина и упоритите ми тренировки най-накрая бяха възнаградени”, с усмивка каза Детелин, който победи съперниците си на световното въпреки тежкото си здравословно състояние вследствие на дискова херния.

Още по-щастлива стана усмивката му, когато научи за специалната изненада от екипа на „Точно така” и PRO.BG. Знаейки, че най-голямата мечта на Детелин е да се ожени за приятелката си Петя, с която очакват първото си дете, ние решихме да ги зарадваме с подарък „за цял живот”. Светльо поднесе на Детелин венчални халки – символът на семейството и брака. Така беше направена първата крачка към бъдещата сватба на световния шампион. Халките ще бъдат избрани от младоженците и изработени специално за случая от известната бижутерийна компания SSG.

“Точно така” се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч. само по PRO.BG и онлайн на www.tochnotaka.probg.bg/live

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg