Най-доброто от "Търси се..." в събота

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Най-доброто от "Търси се..." в събота
23.12.2009
Тази събота, 26 декември, екипът на „Търси се” ще припомни на зрителите на bTV най-вълнуващите моменти в предаването през изминалата година. Водещите Меги и Нели са избрали да направят това по един нестандартен начин. В отделни сегменти те ще покажат чувствата, срещите, необичайните таланти, тъжните моменти и смеха, които техните гости са разкрили в студиото на „Търси се” през 2009-а.

Началото ще бъде отредено на любовта и нейните проявления. Зрителите ще си припомнят сълзите на Наталия Симеонова по време на изповедта на съпруга й Денис Ризов за тяхната раздяла. Ще чуят откровенията на Дони за любовта му към Нети и силните чувства, които изпитват до днес. Ще видят как любовта може да се превърне в приятелство в лицето на Хилда Казасян и Чочо Попйорданов.

През годината в студиото на „Търси се” бяха пролети и много сълзи. Чрез тях гостите показаха тъгата, болката и щастието си. Зрителите ще видят сълзите на Кръстьо Лафазанов и откровенията за личните загуби в живота на Алекс Раева, Богдана Карадочева и Иван Костов.

Запазена марка на „Търси се“ са предизвикателствата, които бяха отправяни към гостите от най-близките им хора. Водещите Меги и Нели ще припомнят в какви превъплъщения зрителите видяха популярните лица през годината. Сред предизвикателствата са как Дони прави фокуси, как Иван Костов прави упражнения за кръста и как Светльо Витков яде червеи в студиото на предаването.

И понеже празниците са съпътствани от песни и танци, зрителите ще видят колко настроение внесоха в студиото любимите им гости с уникални песни и танци, които разкриха скритите им таланти. Екипът на предаването ще припомни изпълненията на китайски на Наско от БТР, чалга песента на Жени Калканджиева, незабравимите танци на Виктор Калев, Миро, Ваня Щерева и много други.

Водещите Меги и Нели са събрали и една голяма порция смях, с която зрителите се зареждаха през годината, и на Коледа ще я поднесат в големи дози заедно с Чочо Попйорданов, Богдана Карадочев, Астор и др.

Зрителите ще си припомнят и най-вълнуващите и забавни срещи в студиото на „Търси се” . Отново ще видят как Росен Петров се срещна с Евтим Милошев, Кирил Маричков – с Петър Стоянов, Тодор Колев – с Хачо Бояджиев и как Виктор Калев се развълнува от срещата със своята малка племенница.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg