Big Brother - вече с цели семейства

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother - вече с цели семейства
23.12.2009
Big Brother - напълно различен от всичко правено досега, ще започне идната пролет по „Нова телевизия". Той ще търси формулата на най-хармоничното българско семейство.

За първи път участници в най-популярния риалити формат ще бъдат цели семейства, които по тяхно желание ще могат да влязат в къщата заедно с децата си и дори с техните баби, бавачки или възпитатели. Условието е семейните двойки да имат сключен граждански брак или да живеят на семейни начала, но с общо дете.

Предаването ще запази социалния статус на участниците. Освен това, те ще получават месечно възнаграждение. Къщата ще представлява умален модел на начина на живот на хората - ще има магазин, заведение, многофункционална зала...

По този начин Big Brother иска да покаже в реални условия взаимоотношенията в българските семейства и начина им на живот. Ето защо в къщата ще има място за различни типове двойки, независимо от техния икономически статус, морални, религиозни и етнически възгледи, социална и политическа ангажираност.

Българи, живеещи в чужбина, също ще имат правото да участват. На официалния сайт на „Биг брадър" - http://www.bigbrother.bg/, те ще могат да се регистрират за желана от тях дата.

Всички живеещи в България са добре дошли без предварително записване. Кастингите започват в средата на януари 2010 г. Екипи на „Биг брадър" ще отсяват бъдещите герои на шоуто в Бургас (на 16 и 17 януари), Пловдив (22-24 януари), Варна (29-31 януари) и София (5-7 февруари).

Рекордно висока за българска телевизия ще бъде и наградата - 200 000 лв., апартамент и чисто нова кола.

На един от най-семейните празници - Бъдни вечер, в ефира на „Нова телевизия" ще се завъртят и клиповете на новия „Биг брадър". Главно действащо лице в тях е актьорът Ники Урумов, който влиза в ролята на домоуправител..

 

коментари (6)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (6)
 
dano da ne bqde kato predichniq
 
Tozi pat moje da se polu4i interesno.
 
mnou e qko tui big brother :*:*
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg