Осемдесет и четири годишен изобретател е кандидат за участие в “България търси талант”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Осемдесет и четири годишен изобретател е кандидат за участие в “България търси талант”
18.12.2009
Акробатични номера с колело, бийтбокс сетове и огнено кунг-фу впечатлиха предварителното жури

Кандидати за участие в “България търси талант” изненадаха предварителното жури в Пловдив.

След като на кастинга във Варна се яви 10-месечно бебе, в града под тепетата се появи и най-възрастният до момента кандидат-талант – 84-годишен мъж. Дядото е изобретател и е измайсторил уред за ходене по вода.

Очаквано сред желаещите да участват в шоуто има много певци, които залагат предимно на изпълнения на български поп хитове.

Най-многобройни са кандидатите с атрактивни и дори малко познати таланти. Бийтбоксери представиха изключително силни сетове с впечатляващи ритми. Стрийт танцьори пък показаха танци със запалени въжета и огнено кунг-фу.

Сред кандидатите не липсваха и практикуващи паркур, които демонстрираха основни принципи за предвижване в градска среда. Друг кандидат пък представи невероятно атрактивни акробатични номера с колело.

Ефектен танцьор на кючеци забавляваше кандидатите преди прослушването, след което впечатли журито с нестандартна хореография.

По време на кастинга бяха представени още изпълнения с хвърляне на ножове, имитации на известни личности, атрактивно барманство, клоунада и др.

Следващият кастинг за набиране на таланти ще бъде в София. От 20 до 23 декември Руският културно-информационен център ще отвори врати точно в 09.00 часа за всички желаещи да демонстрират таланта си пред екипа на предаването.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg