Ин витро специалистът д-р Георги Стаменов се жени в студиото на „Търси се…”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ин витро специалистът д-р Георги Стаменов се жени в студиото на „Търси се…”
17.12.2009
Един от най-добрите ин витро специалисти в България – д-р Георги Стаменов, ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…” тази събота, 19 декември, от 11:00ч., по bTV. Неговото име се е превърнало в символ на надеждата и новия живот, на човека, отдал цялото си време на двойките с репродуктивни проблеми и чието работно време е запълнено плътно за следващите две години.

За първи път зрителите ще научат, че именно д-р Стаменов е помогнал на много от популярните двойки у нас да се сдобият с наследници по метода ин витро. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с някои от тях, които с признателност ще му благодарят за „най-голямото щастие” в живота си. Сред тях са спортният журналист Крум Савов и съпругата му Мая. Благодарение на професионализма и помощта на д-р Стаменов те се радват на своите близнаци. За първи път в ефир, Крум и Мая ще признаят, че децата им са заченати ин витро след една неуспешна бременност.

Голямата си признателност към д-р Стаменов ще изкаже и китаристът на „Ку-ку бенд” – Цветан Недялков, който днес се радва на своя 8-месечен син Мартин. „Срещата ни с д-р Стаменов се случи след поредното разочарование и ходене по мъките в продължение на повече от 10 години. Той повярва в нас и ни каза да опитаме. Разбира се, имаше и моменти на отчаяние, но Жоро е максималист и страхотен психолог”, ще разкаже за пръв път откровено най-голямата си болка и щастие Цецо Недялков. Детето на други двама музиканти – Стенли и Людмила Сланева, също е проплакало в ръцете на д-р Стаменов.

Сред най-близките приятели на д-р Стаменов са сценаристът на „Шоуто на Слави” Драгомир Петров и неговата съпруга Мария, които също са пациенти на гинеколога. „Имам чувството, че в Жоро живеят двама души – единият, който не спира да работи, а другият – това е нашият приятел”, споделя Драго. „Когато му звънна и ми каже „заровил съм се в работа”, се смея много, защото си го представям как се е заровил. Понякога го каня да отидем да разпуснем, а той ме моли да не го водя само на стрийптиз”, забавно ще разкаже за приятелството си с доктора Драго Петров. Какво ще е предизвикателството на сценариста и съпругата му, зрителите ще видят тази събота в предаването.

Меги и Нели ще навлязат дълбоко и в личния свят на д-р Георги Стаменов. За любовта и за компромисите в името на професията ще разкаже неговата съпруга – Надя. „Ние не сме стандартното семейство. Винаги има липсващи вечери, няма уикенди с децата. Ако искам да го видя винаги е след 11 през нощта”, споделя Надя. Любовта към жената на живота си докторът ще изкаже публично от ефира на bTV и ще й предложи брак. „Искам да станеш моя жена”, ще изрече д-р Стаменов и ще помоли своята любима да се омъжи за него.

В „Търси се…” д-р Георги Стаменов ще даде отговори на много въпроси, свързани с проблемното забременяване. Защо се увеличават непрекъснато двойките с репродуктивни проблеми, колко дълго може да продължи борбата за дете, кое е най-важно за хората, които искат да имат свои деца, кога надеждата за това е напълно изгубена – отговорите на тези драматични въпроси зрителите ще разберат тази събота в предаването.

Най-голямата изненада за д-р Георги Стаменов обаче ще бъде появата в студиото на неговите деца – малките Петя и Неда, и дъщерята на съпругата му от първия й брак Грета, която той приема като свое дете. Какво е усещането да израждаш собствените си деца и чувства ли се виновен, че в името на чуждото щастие често ги пренебрегва – д-р Стаменов ще сподели откровено само в „Търси се…”.

 

коментари (7)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (7)
 
blagodara li4no na dr- stamenov imam si bebe ve4e sme na 3 godinki naistena ima bojiat dar dr,stamenov blagodara ti mnogo mnogo ... ot silviya angelova-
 
Животът на хората неможещи да имат деца е пуст и болката в душата не ги напуска дори когато се смеят...
Доктор Стаменов каза, че това което го кара да работи неуморно е пламъчето в очите когато чудото се случи. Да! Той съживява хората!
Съживи и мен, даде ми НОВ живот!
Благодаря ти от сърце доктор Стаменов!
 
Това са нашите ДОКТОРИ,в България те са единствени...и неповторими...Нямам думи с които да изкажа колко много се раздават за да ни направят щастливи.Защото рано или късно сълзите в очите се превръщат в сълзи от радост...Благодарим Ви,мили ДОКТОРИ...
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg