Алисия с нов клип в "Станция Нова"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Алисия с нов клип в "Станция Нова"
14.12.2009
Днес в предаването “Отчаяните съпруги” на „Станция Нова” гост беше Алисия. Там тя избра за първи път да покаже кадри от най-новия си клип, който е изцяло анимиран.

Клипът на “Ще се возим ли” започва с анимиран болид от “Формула 1″, който се преврща в Алисия. От 20-секундните кадри се видя голям балет и много ефекти.

“Това е клип, който чакам дълго време. Исках да направя нещо, което не се е случвало до момента. Подготвяме го вече 2 месеца и явно досега са готови само тези 20 секунди, които излъчихте” – сподели певицата пред Вихра и Даниела.

Изненадата, която водещите бяха подготвили на Алисия, бе включване на любимия ú – Валери Божинов. Той заяви, че най-вероятно ще прекарат Коледа заедно в България. За това се връща веднага след като завърши първият полусезон в Калчото.

“Ако не слушаш, няма да те чакам на летището” – заплаши Алисия своя любим и добави, че той е послушен, но винаги трябва да му се напомня да внимава.

“Не ме вълнува какво пишат вестниците. Научих се да гледам по-отгоре на нещата – коментира певицата хилядите слухове, че Валери ú изневерява – В началото се връзвах, дори имах един много тежък период, но вече се понаучих да не им обръщам внимание“.

Втората изненада, подготвена от Вихра и Даниела, беше влизането на Илиян Михов – Баровеца в студиото на “Отчаяните съпруги”. “Много приятно ме изненадахте, защото той е неворятени човек и той е първият, който ми подаде ръка, за да влезна в музиката” – каза Алисия.

“Тя беше дете, когато се запознахме. Помогнах ú, защото видях, че има талант” – сподели Баровецът.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg