Баби мажоретки и бебе музикант - кандидати за участие в “България търси талант”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Баби мажоретки и бебе музикант - кандидати за участие в “България търси талант”
14.12.2009
Вчера стартираха кастингите за най-новото шоу на bTV "България търси талант". Във Варна пристигнаха част от кандидатите с необикновени таланти. Сред тях беше десетмесечно бебе, което свири на различни музикални инструменти, като интересното при него е, че проявява страхотен рефлекс за произвеждане на всякакви звуци.

В хит за първия кастингов ден се превърнаха група от баби мажоретки, които успяха да впечатлят журито с атрактивен танц.

С изключителен номер кандидат смая екип и конкуренция. За представянето си участникът използва и специално приспособление, чрез което имитира традиционните китайски драконски костюми. За номера му се изисква много голяма физическа подготовка, а техниката идва именно от виещите се китайски дракони.

Имитаторите на Майкъл Джексън и тази година доказаха, че могат да намерят място във всяко шоу. Аниматор от Берлин с танцувални умения успя да забавлява предварителното жури с танц върху песен на Краля на попа, като приложи стъпки, нямащи нищо общо с тези на Джако.

Предварителното жури остана очаровано от танца на незрящо момиче. Индийските танци се оказаха нейната страст, като въпреки слепотата си, тя не спира да танцува и да разнообразява изпълненията си с различни елементи. Причина за слепотата на девойката се оказва емоционален стрес, който получава на сцена. Въпреки всичко, шансовете на момичета да прогледне са огромни.

Предварителните кастинги в морската ни столица ще продължат и утре, след което екипа на предаването ще се отправи към Пловдив. Прослушването в града под тепетата ще продължи два дни - на 17 и 18 декември в Новотел Пловдив, като и двата дни ще стартира точно в девет часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg