Тази вечер е големият финал в Dancing Stars 2

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тази вечер е големият финал в Dancing Stars 2
14.12.2009
Финалистите във втория сезон на Dancing Stars са ясни: Краси Радков и Елена Илиева, Годжи и Павлина Вълчева, Бианка Панова и Светослав Василев, Етиен Леви и Ива Григорова, Мадлен Алгафари и Александър Вачев ще се борят в понеделник вечер за титлата Крал и Кралица на бала.

Аксиния и Стоян отпаднаха на крачка от големият финал. Учудващо Бианка попадна на елиминации, но зрителите й дадоха 50,2% от гласовете си и спасиха "златното момиче".

В началото на вечерта Аксиния и Мадлен имаха еднакъв зрителски вот, което бе прецедент за шоуто. В подкрепа на певицата зрителите видяха Графа, но „чаровното, огнено и пламенно момиче" не успя да премине към най-важния етап от танцувалното шоу.

Нейният зрителски вот беше 22,9 %, а този на Мадлен 26,9%. Така или иначе, красивата певица и нейният партньор ще имат възможността да покажат подготвения от тях танц в деня на финала, но единствено за забавление на зрителите.

В понеделник вечер, точно в 20:00 ч. започва кулминацията във втория сезон на шоуто - финалът на Dancing Stars. Хореографии на БГ песни ще представят звездите, както и техен танц по избор от тези, които са танцували до момента или пък съвсем нов, разработен специално за вечерта.

Краси Радков и Елена Илиева ще танцуват на песента на „Тоника СВ" - „Приятели" и ще пресъздадат изключително емоционално цялото шоу с танца си.

„Докато тренирахме и двамата се просълзявахме", сподели Елена Илиева.

Годжи и Павлина ще танцуват на песента „Тайсън кючек", но не това е изненадата при тях, а това как ще изпълнят хореографията на Beyonce от парчето Single ladies.

Купата която ще спечелят победителите в Dancing Stars се изработва в продължение на 2 месеца специално за шоуто. В момента тя се пази в сейф и ще бъде изнесена единствено за финала.

Победителят в танцовата надпревара ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави" още същата вечер.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg