Ива и Боги връчиха писмо на Йорданка Фандъкова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ива и Боги връчиха писмо на Йорданка Фандъкова
09.12.2009
Днес в предаването „Денят е прекрасен” зрителите видяха как премина срещата на водещите Ива и Боги с кмета на София – г-жа Фандъкова.

Двете й връчиха лично писмото, в което бяха обобщени идеите на майките за това как София да се превърне в град на децата. Пред камерата на предаването г-жа Фандъкова обеща да даде официален отговор на писмото и пое като ангажимент да работи, въпреки кризата по исканията – изграждане на нови детски градини, общодостъпна среда за хората в неравностойно положение, решаване на проблемите с бездомните кучета и чистотата.

Възможно ли е жената да бъде едновременно Маргарет Тачър и Мерилин Монро? Да бъде хем желязната, хем сексапилната лейди. Защо пък не? Стига да иска и да опитва! “За и против еманципацията” е темата, която в този брой на предаването дебатираха Милена Илиева и Мавриков. Дамата твърди, че може всичко, а мъжът държи на това, жената да не може всичко.

Утре в предаването зрителите ще разберат кои филми и сериали ще могат да гледат тази зима по bTV cinema, както и да научат повече за актьорите, които ги озвучават. Специален гост в него ще бъде един от любимите гласове на няколко поколения, актьорът и преподавател в НАТФИЗ Веселин Ранков.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg